Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nový kúsok z dielne návrhárov vyráža dych: Obliekli by ste si nohavičky z džínsoviny?

reklama:

Zabudnite na pohodlné bavlnené nohavičky, aj na sexi tangáče. Do boja o najobľúbenejší druh spodnej bielizne sa aktuálne snaží zapojiť rifľovina. Ale pozor, džínsové nohavičky nie sú žiadny lacný špás.

Zvláštne módne kúsky tu vždy boli a ako sa zdá, studnica nekonvenčných nápadov je nevyčerpateľná. Či sa nám výrobky páčia, alebo nás dvíhajú zo stoličky, značky sú si dobre vedomé toho, že produkcia divných výrobkov je skvelý spôsob, ako získať pozornosť. Minimálne za bizarnú by sme mohli označiť novinku z dielne luxusnej francúzskej spoločnosti Y/Project.

Spodná bielizeň, ktorá niektorým kritikom pripomína skôr plienku z rifloviny, je navrhnutá tak, aby ju dámy mohli nosiť nad aj pod oblečením. Nohavičky sú súčasťou značkovej kolekcie zvanej Denim Five Ways. Tá okrem prádielka zahŕňa bielené a patchworkové texasky, bundu a sukňu vyskladanú z džínsoviny.

Či sa stanú nohavičky hitom tohtoročnej letnej sezóny, je zatiaľ nejasné. Ako všetko, vymykajúce sa štandardu, si aj táto osobitá spodná bielizeň našla svojich zástancov i odporcov. Zásadnou otázkou znie, aký komfort môže denim prádielko poskytnúť jeho nositeľke, obzvlášť v blížiacich sa horúčavách. Spoločnosť Y/Project si však stojí za maximálnou pohodlnosťou výrobku.

Ak vás nohavičky zaujali a vy už horíte nedočkavosťou vyskúšať najnovší trend, pripravte si peňaženku. Za extravagantný kúsok odevu zacvakáte približne 280 eur. Značka Y/Project prádielko z džínsoviny ponúka prostredníctvom prestížneho internetového predajcu SSENSE.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. apríla 2019Zdroj mashable.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.