Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nový módny trend tehotných: Budúce mamičky si zdobia nechty ultrazvukmi svojich bábätiek

reklama:
Nový módny trend tehotných: Budúce mamičky si zdobia nechty ultrazvukmi svojich bábätiek

Čakáte dieťatko a chcete svoju radosť vykričať do celého sveta? Internetom sa šíri originálny módny trend, ktorý si už na vlastnej koži vyskúšali viaceré ženy v sladkom očakávaní. Dieťatko nosia nielen pod srdcom, ale jeho podobizňou zdobia aj svoje nechty.

Ošiaľ medzi budúcimi mamičkami spustila ešte vlani nechtová dizajnérka Sarah Clarke. Po tom, ako na sociálnej sieti uverejnila fotku jedinečnej manikúry, zobrazujúcej dieťatko v maternici, obrázok sa stal okamžite virálnym a získal tisíce lajkov. Ženy po celom svete začali túžiť po rovnako krásnom vyobrazení vlastného bábätka na svojich nechtoch.

Foto: Facebook/Sarah Clarke Nails

Šikovnej umelkyni sa začali objednávky len tak hrnúť, o nové klientky nemá žiadnu núdzu. Navyše, inšpirovala aj mnohých ďalších nechtárov, ktorí začali ponúkať podobnú službu.

Skvelý nápad sa rýchlo ujal medzi mamičkami z celého sveta. Ultrazvukmi svojich malých pokladov si nechávajú skrášliť nechty ženy v očakávaní, i tie, ktoré o svoje bábätko prišli. Vďaka originálnemu umeniu môžu mať milované dieťatko stále pri sebe.

A post shared by Nails Houston Art Jenya Malkin (@euro_nails_tx) on May 1, 2018 at 12:09pm PDT

Foto: Facebook, Instagram

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 23. februára 2019Zdroj brightside.me

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.