Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nový trend do chladných dní: Pred mrazmi vás ochráni ohrievač nosa

reklama:
Nový trend do chladných dní: Pred mrazmi vás ochráni ohrievač nosa

Bude z neho hit prichádzajúcej zimy? Babie leto pomaly končí a dni sa stávajú čoraz nevľúdnejšími. Pre tých, ktorí neustále bojujú s pocitmi chladu, sú tu dobré správy. Do ulíc prichádza nový módny trend, vďaka ktorému budete mať v teplúčku aj tú časť tela, ktorá vám zvyčajne odmŕza medzi prvými – váš nos!

Zahaliť ruky, krk či hlavu a zabezpečiť si tak pocit tepla, nie je dnes už vďaka bohatému sortimentu výrobkov náročné. Ako však ochrániť pred mrazom taký nos, ktorý vyčnieva z tváre?

Iste, môžete použiť šatku či hrubý šál, ale akonáhle by ste sa chceli napiť, alebo viesť konverzáciu, dochádza k problému. Firma The Nose Warmer Company so sídlom v Spojenom kráľovstve prišla s jedinečným nápadom, ako to vyriešiť!

Pletený klobúčik

Spoločnosť navrhla šikovný dizajn, pripomínajúci klobúčik, ktorý zakryje váš nos a pritom vás neobmedzí v ďalších činnostiach. Hoci na mnohých ľudí môže pôsobiť smiešne, teplý pletený materiál, z ktorého je vyrobený, vám zabezpečí pocit komfortu a tepla. Navyše, maska na nos spĺňa aj funkciu rúška, chrániaceho pred neželanými bacilmi, ktorých je v zime naozaj požehnane.

Ochranné chrániče nosa začínajú na cene £7.50 a v rámci Spojeného kráľovstva vám ich doručia zadarmo. Túto zaujímavú pomôcku si však môžete objednať z celej Európy, USA, Kanady, či dokonca z Austrálie a Nového Zélandu. Na výber je množstvo veselých vzorov a farebných prevedení.

A post shared by Heart Cambridgeshire (@heartcambs) on Oct 15, 2018 at 11:30pm PDT

Foto: The Nose Warmer Company, Instagram

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023Zdroj www.unilad.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.