Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

O polnoci prebudil pes svojich majiteľov a snažil sa ich dostať do detskej izby. Keď matka prišla, celá stuhla

reklama:
O polnoci prebudil pes svojich majiteľov a snažil sa ich dostať do detskej izby. Keď matka prišla, celá stuhla

Zdanlivo bežná rodina zažila neuveriteľný príbeh. Ich pes sa totiž rozhodol zobudiť manželov o polnoci svojim hlasným štekotom. Po prebudeníich ťahal z postele a strkal až do detskej izby. Tam mal spať ich malý syn. Čo zistili v detskej izbe? Neuveríte, čomu pes dokázal zabrániť.

Milujúci rodičia i pohodový syn

Manželia žijúci v Amerike mali spokojné manželstvo a svojho sedemročného syna nadovšetko milovali. Súčasťou rodiny bol aj ich pes. Malý Luke však od úplného detstva trpí cukrovkou prvého stupňa. Preto bolo nutné byť na pozore pri každom abnormálnom jave a rodičia tak museli byť stále v strehu.

Syn mal zvýšenú hladinu cukru v krvi

Vďaka cukrovke prvého stupňa museli byť rodičia veľmi obozretní. Ak by sa hladina cukru v krvi u malého Luka nejakým spôsobom odchýlila od normálu, mohlo by dôjsť k nezvratným zmenám v detskom tele. Rodičia sa preto snažili byť stále na pozore, jednej noci však takmer došlo k nezvratnej tragédii. Tej však zabránil ich verný pes Jidé.

Jednej noci celá rodina tvrdo spala, ale pes bol veľmi nepokojný. V detskej izbe podprahovo cítil, že s malým chlapcom nie je niečo v poriadku, a tak sa prekvapivo vydal do spálne rodičov, aby ich na túto skutočnosti upozornil.

Ich pes presne vedel, čo má robiť

Aj napriek tomu, že pes nedokáže pomôcť malému dieťaťu, zachránil Lukovi život. Je až neskutočné, že v takej chvíli pes vie, čo má presne robiť. Zobudil preto rodičov a dostrkal ich svojím ňufákom až do detskej izby.

Rodičom na pokojnom spánku malého syna neprišlo nič zvláštne, napriek tomu im ale počin ich psa prišiel znepokojujúci. Preto sa rozhodli malému chlapcovi pre istotu zmerať hladinu cukru v krvi. Keď sa rozsvietil digitálny merač s vysokou hodnotou, obaja rodičia úplne stuhli. Rozhodli sa preto ihneď podať injekciu pre normalizovanie stavu. Ich pes Jidé tak určite zachránil ich synovi život.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 25. marca 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.