Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Odchod z práce po 35 rokoch: S obľúbeným poštárom sa prišlo rozlúčiť viac ako 300 susedov

reklama:
Odchod z práce po 35 rokoch: S obľúbeným poštárom sa prišlo rozlúčiť viac ako 300 susedov

Rozlúčka, ako sa patrí! Floyd Martin zasvätil roznášaniu listov celý svoj život, pre komunitu robil poštára 35 rokov. Nadišiel však čas odísť do zaslúženého dôchodku. Susedia mu pripravili krásne prekvapenie.

Floyd sa stal poštárom krátko po ukončení strednej školy. Pre obyvateľov mestečka Marietta v americkom štáte Georgia urobil toho počas svojej kariéry mnoho a vybudoval si tu silné priateľstvá. Miestne deti zvykol zavše potešiť nejakou maškrtou, odmenu mal vždy nachystanú aj pre štvornohých kamarátov. Teraz prišiel čas odvďačiť sa mu.

Susedia sa rozhodli Floyda potešiť a v posledný deň jeho služby si s ním vymenili pozície. Počas toho, ako roznášal zasielky, mu dávali balíčky na rozlúčku, prekvapili ho i krásne vyzdobenými schránkami. A to nebolo všetko. V závere dňa ho čakala párty, na ktorú sa s ním prišlo rozlúčiť vyše 300 priateľov.

Rozhodnutie odísť do dôchodku nebolo pre Floyda jednoduché. No aj napriek tomu, že nemá žiadne deti a väčšinu svojich blízkych už pochoval, odchádzal zo služby šťastný. Úsmev na tvári mu zabezpečilo vedomie, že výborných priateľov má plné susedstvo.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 3. júna 2019Zdroj www.facebook.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.