Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Odvážne sestry sa dali ostrihať dohola, aby povzbudili mamičku v boji proti rakovine

reklama:
Odvážne sestry sa dali ostrihať dohola, aby povzbudili mamičku v boji proti rakovine

Gesto motivované srdcom! Sestričky Kayla (10) a Sophia (7) McPherson sú napriek svojmu detskému veku emocionálne veľmi vyspelé. Keď zistili, že ich mamička bude musieť podstúpiť agresívnu chemoterapiu, rozhodli sa byť jej čo možno najväčšou oporou. Spôsob, aký na to zvolili, dojíma.

Joanna, mama štyroch detí bojuje so zákernou rakovinou prsníka už dlhší čas. Akoby nestačilo, že už v minulosti musela pre chorobu podstúpiť dvojitú mastektómiu, prišla ďalšia rana. Lekári ťažko skúšanej žene diagnostikovali novú formu ochorenia. Aby ho Joanna mala šancu poraziť, bola jej naordinovaná chemoterapia po dobu šiestich mesiacov.

Náročná liečba si čoskoro vyžiadala svoju daň. „Nemohla som variť, ani robiť každodenné činnosti bez toho, aby všade padali vlasy,” povedala Joanna pre Inside Edition. Rozhodla sa preto, že bude lepšie, ak si hlavu oholí.

Krásne gesto

Niekoľko týždňov po tom, ako sa Joanna definitívne zriekla svojich vlasov, si jej dcéry Kayla a Sophia zaumienili, že ju budú nasledovať. K odvážnemu kroku pristúpili zo solidarity ku chorej mamičke. Hoci Joanna mala voči rozhodnutiu dievčat isté výhrady a očakávala, že si to čoskoro rozmyslia, opak sa stal pravdou.

Sestričky svoje rozhodnutie neľutujú, o čom svedčia ich úsmevy a veľkorysé slová. „Urobila by som čokoľvek pre moju mamičku, pretože je to moja mama,” povedala Sophia. „Je milá, sladká, veľkorysá, stará sa o mňa a ona by pre mňa urobila čokoľvek, takže jej chcem ukázať, aký je to pocit,” dodala milujúca dcéra.

Foto: YouTube Screenshot | Inside Edition

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. júna 2023Zdroj www.theepochtimes.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.