Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Originálny spôsob, ako upozorniť na svoje narodeniny: Dnes mám 336 mesiacov!

reklama:
Originálny spôsob, ako upozorniť na svoje narodeniny: Dnes mám 336 mesiacov!

Veselé fotenie. Všetci poznáme prvé rozkošné zábery bábätiek, zabalených len do jemnej látky alebo plienočky. Kamarátky z Južnej Karolíny podobné obrázky inšpirovali pri vlastnej tvorbe. Výsledok je viac ako úsmevný.

Po tom, ako Nicole Ham prišla za fotografkou Stephanie Smith s bláznivým nápadom, sa kamarátky z vysokej školy pustili do kreatívnej tvorby. Dospelá žena sa zavinula do ružovej deky ako batoľa a s obrovskou mašľou na čele si ľahla do prostriedku špeciálne pripraveného venca.

Súčasťou fotografie, nápadne pripomínajúcej tie novorodenecké, je aj tabuľka s popisom. Tá hovorí: “336 mesiacov. Miluje: Šampanské, Nenávidí: Randenie v roku 2018 – Do toho Tigre!

Dvojica sa pri fotení dobre zabavila, čo je vidno aj na výsledku. “Nemohli sme udržať vážnu tvár,” povedala Stephanie pre Fox 13 s tým, že už spoločne s Nicole vymýšľajú, do akého zábavného projektu by sa pustili nabudúce. Na internete ich originálny záber zožal obrovský úspech.

foto: fox13news.com, Southern Stitched Photography

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. júna 2023Zdroj www.fox13news.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.