Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Osudová zhoda náhod: Sestry porodili svoje bábätká v rovnaký deň

reklama:
Osudová zhoda náhod: Sestry porodili svoje bábätká v rovnaký deň

Toľko náhod pokope sa len tak nevidí. Sestry Becky Prentice (25) a Sophie Fuller (22) skončili na rovnakom nemocničnom oddelení po tom, ako priviedli na svet svoje bábätká len so 4-hodinovým rozdielom. Obidve pritom rodili týždeň po totožne lekármi stanovenom termíne.

Tehotenstvá sestier Becky a Sophie mali neuveriteľne podobný priebeh od prvého momentu. Všetko to začalo svadbou ich priateľa, po ktorej mali obidve mladé ženy prísť do druhého stavu. Následne lekári stanovili dátum ich pôrodu na rovnaký deň. Ten sa napokon posunul, a to v oboch prípadoch úplne totožne, o 7 dní.

Kým Sophie priviedla na svet synčeka s menom Arlo cisárskym rezom, jej staršia sestra Becky porodila prirodzenou cestou dievčatko Oliviu len o štyri hodiny neskôr. „Držanie našich detí spoločne na oddelení bolo naozaj zvláštnym momentom,” vyjadrila sa jedna zo sestier.

Dievčatá vnímajú svoj príbeh ako niečo krásne a výnimočné. „Prešli sme tým všetkým spoločne, je to pre nás veľmi špeciálne,“ uviedli sestry s tým, že cítia, že to tak jednoducho malo byť.

Foto: Phil Harris/Daily Mirros, mirror.co.uk

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 13. januára 2019Zdroj www.mirror.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.