Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Otec chcel urobiť radosť dieťaťu, odkázanému na vozíček: Postihnutej dcérke postavil špeciálne iglu

reklama:
Otec chcel urobiť radosť dieťaťu, odkázanému na vozíček: Postihnutej dcérke postavil špeciálne iglu

Čo by nespravil milujúci rodič pre svoje ratolesti? Gregg Eichhorn z Cincinnati túžil potešiť jedno zo svojich deviatich adoptívnych detí. Pre vozičkárku Zaharu postavil iglu, ktorým napokon vyčaril úsmev na tvárach všetkých svojich potomkov.

Gregg Eichhorn vychováva s manželkou 9 ratolestí, ktoré si spoločne adoptovali. Detičky si osvojili aj napriek tomu, že každé z nich má špeciálne potreby. „Zdá sa, že pre takéto deti je najťažšie nájsť domovy,” vysvetlil Gregg dôvody ich rozhodnutia.

Snehová mega stavba

Aj napriek náročnejším podmienkam výchovy dvojica svojich zverencov miluje nadovšetko, a svoju lásku im dokazujú každý deň. Inšpiratívny otecko vzbudil záujem verejnosti po tom, ako svojej 19-ročnej dcére postavil iglu. A nie len tak hocijaké! Zahara môže doň vojsť aj s invalidným vozíčkom, na ktorý je odkázaná.

Hoci dievča, adoptované z africkej Ugandy, nerozpráva, po zhliadnutí mega snehovej stavby bolo z nej cítiť ohromnú radosť. „Jej tvár svietila – bola veľmi vzrušená,” povedal Eichhorn a dodal: „Myslím, že sa cítila ako filmová hviezda.”

Snehová pevnosť napokon vyčarila úsmev nielen Zahare, ale aj jej súrodencom. V skutočnosti otecko spravil radosť všetkým deviatim deťom, ktoré si spoločne užili v iglu množstvo zábavy.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. júna 2023Zdroj www.cbsnews.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.