Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Otec oslavoval narodeniny so 6 dcérkami. Reakcia jednej z nich na sfúknutie sviečok baví internet

reklama:
Otec oslavoval narodeniny so 6 dcérkami. Reakcia jednej z nich na  sfúknutie sviečok baví internet

Zorganizovať perfektnú oslavu dokáže poriadne zabrať. Obzvlášť, ak vychovávate šesť dievčatiek, z ktorých väčšinu tvoria pätorčatá. Svoje o tom vie rodina, ktorej video sa šíri internetom. Sfúknutie sviečok na torte vyvolalo u jednej zo sestričiek reakciu, ktorá baví svet.

Malé deti milujú svetielka, a tak akýkoľvek koláč s horiacimi sviečkami dokáže v nich vyvolať veľké vzrušenie. Vôbec pri tom nezáleží na tom, či je pre ne, alebo nie. Aj tváre rozkošných pätorčiat z videa sú plné nadšenia a očakávania, keď sa priamo pred ich očami objaví torta pre oslávenca.

Kým najstaršie dievčatko má jasno v tom, čo sa deje, pätica jej sestričiek ešte netuší, čo ich čaká. Po odspievaní piesne pre ocka k narodeninám nasleduje sfúknutie sviečok na torte. Malé princezné dychtivo sledujú čo sa to práve odohráva, avšak jednu z nich situácia situáciu rozruší viac, ako by ktokoľvek predpokladal.

Jedinečný moment zachytila na video mamička. Rodina tak bude mať výnimočnú spomienku na ockovu prvú oslavu narodenín so všetkymi šiestimi dcérami.

Foto: youtube.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. júna 2023Zdroj en.stories.newsner.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.