Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Otec vedie deti na vodítku, fotka pobúrila ľudí

reklama:
Otec vedie deti na vodítku, fotka pobúrila ľudí

Tridsaťjedenročný otec z Kentucky bol zaplavený nenávisťou po tom, čo zverejnil fotku, ako vedie na vodítku svoje deti. Niektorí obhajovali otcovo použitie vodítka, zatiaľ čo iní vyjadrili hnev. Fotka vyvolala medzi užívateľmi siete zmiešané emócie, pretože všetky deti mali na sebe šnúrky a bezpečnostné pásy. Zatiaľ čo niektorí chválili otca za obmedzovanie slobody a bezpečnosti svojich detí, iní nesúhlasili a túto prax kritizovali.

"Lepšie byť v bezpečí, ako ľutovať. Keby som ich mal toľko, urobil by som to isté." "Na tom nie je nič zlé, myslím, že je to skvelé." "Nebudem klamať, niektoré deti vodítko naozaj potrebujú a nie je nič zlé na tom, že nechcete o svoje dieťa prísť zakaždým, keď uhne pohľadom." " Sú to ľudia, nie psy."

Nakoniec sa rozhodol porozprávať avysvetlil, prečo šiel s deťmi na prechádzku. „Deti sú zvedavé, chcú behať a vidieť svet. Vodítko používame na pokoj mysle a duševné zdravie. Umožňuje nám opustiť dom bez stresu a robiť zábavné veci ako rodina,“ priznáva. Muž tiež povedal, že použil kočík, do ktorého sa zmestilo päť detí, ale zlyhal. „Je príliš objemný na to, aby sme ho mohli nosiť. Ďalšia vec je, že keď ideme na preplnené miesta, chcú sa prejsť. Šnúrka im dáva tú príležitosť a my ich stále môžeme ovládať. Páči sa mi to.“

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 16. novembra 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.