Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Otec vyrába pre syna desiatové vrecúška. Sú umením a terapiou zároveň

reklama:

Dominick Cabalo z Glendale v Californii si lámal hlavu nad tým, ako by pomohol plachému synovi. Prišiel s nápadom, vďaka ktorému dokázal Nicolas prelomiť ľady – maľoval na jeho desiatové vrecúška.

Podľa Bored Panda nakreslil Cabalo už približne 550 desiatových výtvorov, od superhrdinov, cez zvieratká, až po animované postavičky a ikony popkultúry.

A post shared by DomNX – Artist (@domnx_art) on Mar 20, 2018 at 1:37pm PDT

“Rozprúdilo to konverzáciu,” potvrdzuje syn umelca. “Keď to bol film, bavili sme sa o obľúbených scénach. Zrazu so mnou hovorili aj ľudia, s ktorými so dovtedy nehovoril.” Zakaždým, keď sa vrátil domov, porozprával otcovi Dominickovi o reakciách na jeho najnovšie dielo.

Až pokiaľ ho to neomrzí

Nicolas je už na strednej škole, na originálne vrecúška však nezanevrel, práve naopak. Otec niekedy vyrobí sériu pre celý jeho futbalový tím.

A post shared by DomNX – Artist (@domnx_art) on Feb 10, 2018 at 5:23pm PST

Kreatívny experiment sa premenil na tradíciu. Umelec v nej plánuje pokračovať, až kým ho syn nepoprosí, aby prestal. Dominick Cabalo kreslí, odkedy sa naučil držať v ruke ceruzku. K tvoreniu chce priviesť aj Nicolasa, ten navštevuje rôzne kurzy a dúfa, že raz bude kráčať v otcových šľapajách.

Maľba jedného vrecúška trvá podľa PopSugar len jednu hodinu, keďže Dominick vie, že po zjedení desiaty končia rýchlo v koši. Aj my by sme chceli za šesťdesiat minúť “zbúchať” niečo takéto.

A post shared by DomNX – Artist (@domnx_art) on Feb 26, 2017 at 2:44pm PST

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.