Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Otec zostrojil pre syna darček snov: Malý Oscar brázdi ulice vo vlastnom minivane

reklama:
Otec zostrojil pre syna darček snov: Malý Oscar brázdi ulice vo vlastnom minivane

Lepší darček si ani nemohol želať! Malý Oscar dostal k tretím narodeninám niečo, z čoho by určite poskočilo srdce nejedného chlapca. Prekvapenie pre milovaného syna pritom vlastnoručne zostrojil jeho vlastný otec. Drobec sa tak môže tešiť z pojazdnej minikópie vlastného Volkswagenu campervan.

Keith Mitchell z Newcastlu pracuje ako robotník v továrni, no popri neľahkej robote si nájde čas aj na to, aby potešil svojich najbližších. Výrobe darčeka pre svojho synčeka venoval 1,5 roka a investoval doň okrem £1,600 aj veľa energie a, najmä, dušu.

Model klasického hippie autíčka šikovný muž zostrojil zo starého skútra. Jeho výtvor dosahuje rýchlosť takmer 13 kilometrov za hodinu a môže dokonca legálne brázdiť cesty. Keith doň nainštaloval okrem motoru aj svetlá, stierače, rôzne kontrolky a nezabudol ani na trúbu.

Odkedy Oscar dostal rozkošné autíčko, otec a syn sa v ňom neprestajne premávajú okolo mesta. Zeleno-biely minivan ovláda Keith, no nechýba mu ani falošný volant, ktorý dodáva chlapcovi pocit, že práve on je tým, kto šoféruje.

Foto: thesun.co.uk

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 15. januára 2019Zdroj www.thesun.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.