Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Otecko napísal úprimnú recenziu na reštauráciu svojej dcéry. Na objednávku čakal celých 45 minút

reklama:
Otecko napísal úprimnú recenziu na reštauráciu svojej dcéry. Na objednávku čakal celých 45 minút

Kuchárka je to roztomilá, ale zákaznícky servis v jej reštaurácii by sa mohol zlepšiť,“ napísal americký otec Christoph Kyle, ktorý na sociálnej sieti zverejnil recenziu na reštauráciu svojej malej dcérky. Jeho dievčatko Ava je samozrejme v batoľacom veku a kuchynka je iba na hranie. Aj tak svojou recenziou pobavil celý internet.

„Spýtal som sa jej, prečo mám na stoličke balóniky. Ona mi povedala, že mi do toho rozhodne nič nie je,“ posťažoval sa Christoph Kyle na to, čo musel skúsnuť pri návšteve reštaurácie svojej dcéry. Vo svojej úprimnej recenzii totiž popísal všetko, čo zažil v reštaurácii, v ktorej sa rozhodol obedovať.

Nešlo ale o klasickú reštauráciu, ale o detskú kuchynku jeho malej dcérky Avy. Aj keď je jeho dieťa na svete iba niekoľko rokov, v recenzii na jej kuchárske umenie a prozákaznícky prístup si rozhodne nebral servítky.

„Zavítal som do reštaurácie Ava´s Kitchen, ktorá sa otvorila koncom apríla. Je to veľmi čisté zariadenie. Dovoľte mi, aby som vám niečo povedal o jej majiteľke,” začal popisovať v recenzii otec.

Najskôr som sa jej spýtal, prečo sú uviazané na mojej stoličke balóniky, keď nemám narodeniny. Majiteľka mi povedala, hej, to je podnikanie. A že sú tu mamičky,” posťažoval sa Christoph Kyle na prístup personálu reštaurácie. Avšak to nebolo všetko.

Na svoju objednávku som čakal 45 minút, aj keď som tu bol jediným zákazníkom. Najprv to šliapalo naozaj dobre, po 20 minútach varenia však prestala a išla sledovať Tlapkovú patrolu,” napísal ďalej otec.

„Celkovo myslím, že by sa mohol zákaznícky servis zlepšiť. V každom prípade je to veľmi roztomilá kuchárka, takže jej dám ešte šancu,“ zakončil Christoph Kyle recenziu na detskú reštauráciu svojej dcérky Avy. Vďaka svojmu originálnemu, vtipnému a milujúcemu prístupu sa okamžite stal hrdinom internetu. Takého otca by si prialo snáď každé dievčatko, alebo nie?

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 24. novembra 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.