Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pánske svetre – styling na rôzne spôsoby

reklama:
Pánske svetre – styling na rôzne spôsoby

Svetre sú skvelým spôsobom, ako dodať vášmu celkovému vzhľadu šmrnc. Práve vstupujeme do jesennej a zimnej sezóny, čo znamená, že pár dobrých nápadov na to, ako svetre nosiť štýlovým spôsobom, sa vám pravdepodobne zíde. Poďme sa teda pozrieť na to, čo je tento rok trendy.

Vyberte si správny druh svetra

Okrem toho, že je to odev, ktorý vás udrží v teple, pánsky sveter https://bolf.sk/slo_m_Panska-moda_Panske-svetre-3406.html je tiež skvelou príležitosťou vniesť do vášho vzhľadu štýl a sezónnosť. Keďže je sveter skvelou voľbou na vrstvenie, môžete si jednu vrstvu jednoducho vyzliecť kedykoľvek budete potrebovať. Všetko však začína u správneho výberu svetra. Predstavte si napríklad kašmírový šál so zvieracím motívom v kombinácii s tvídovým sakom a rolákom alebo tenkým svetrom s výstrihom do V – presne tak, možností je obrovské množstvo. Existuje tiež množstvo rôznych typov svetrov. Niektoré vám napríklad zakryjú celý krk alebo jeho časť, ako rolák, iné budete môcť nosiť voľne rozopnuté, ako napríklad kardigán. Štýl, ktorý zvolíte, vás nasmeruje ku spôsobu, ako tento sveter nosiť.

Tipy na zaujímavé kombinácie

Prvým našim typom je kombinácia svetra s výstrihom a športového kabáta. Ide o pomerne jednoduchý outfit, ktorý si môžete prispôsobiť podľa typu športového kabáta, ktorý nosíte, ale aj podľa farby a vzoru košele. Kabát aj košeľa by však, samozrejme, mali dopĺňať farbu vášho svetra. Ak si nie ste istí, akú farbu športového kabáta zvoliť, vždy si môžete vybrať klasickú čiernu alebo tmavomodrú. Námornícka modrá bude väčšinu času vyzerať skvele. Môžete tiež vyskúšať vzorovaný športový kabát a zladiť k nemu topánky a opasok. Čo sa týka svetra, ideálne sú tenšie svetre s výstrihom do V, no rozhodne zaujmete aj vo svetri klasickým okrúhlym výstrihom.

Druhou kombináciou je sveter s výstrihom, chinos nohavice a nízke tenisky. Tento klasický ležérny outfit s teniskami je skvelý s čistým pleteným svetrom. V tomto prípade môžete v podstate zvoliť úplne akýkoľvek typ svetra, ktorý by však mal farebne ladiť so zvyškom outfitu – to je asi jediné pravidlo. Pokiaľ však chcete na sveter navrstviť ešte kabát alebo sako, pravdepodobne budete musieť zvoliť tenší sveter, pretože v opačnom prípade bude táto kombinácia s teniskami vyzerať vtipne. Nežiaduce sú aj prebytočné rolky z extra látky, ktoré sa pod sakom alebo pod bundou začnú tvoriť, a ktoré nielenže nebudú vyzerať dobre, ale budú vás tiež počas dňa znervózňovať.

Sveter s výstrihom do V a vzorovanou košeľou je zase ideálnou kombináciou do práce alebo na rande. Uistite sa, že farba vzorovanej košele dopĺňa farbu svetra, ktorý si zvolíte. Skvelo z tejto dvojke vyzerajú džínsy alebo chinos nohavice, no v podstate si môžete obliecť akékoľvek nohavice. Vždy môžete skúsiť okoreniť váš vzhľad za pomoci členkových topánok, čižiem, alebo len stavte na ležérnosť a obujte si tenisky.

Na chladnejšie dni tu zase máme rolák a nohavice. Tento outfit môže pôsobiť skôr zábavne a rozmarne alebo aj trochu konzervatívne – všetko závisí od farieb a strihu, ktoré si v tomto celom outfite vyberiete. Pre elegantnejšie príležitosti môžete zvážiť aj nosenie tmavého denimu. Pre výraznejší vzhľad zvážte pridanie farebnej bundy, ktorá doplní váš rolák.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 25. októbra 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.