Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
  • Zivotsdetmi
  • Články
  • Voľný čas
  • Päťročné dievča používalo hygienické vložky spôsobom, ktorý jej matku rozosmial až k slzám! Neuveríte, čo s nimi urobila

Päťročné dievča používalo hygienické vložky spôsobom, ktorý jej matku rozosmial až k slzám! Neuveríte, čo s nimi urobila

reklama:
Päťročné dievča používalo hygienické vložky spôsobom, ktorý jej matku rozosmial až k slzám! Neuveríte, čo s nimi urobila

Rodičia nás učia a zdieľajú s nami svoju múdrosť, aby sme mali lepší život a týmto spôsobom nasledujeme ich príklad, ale niekedy je kreativita našich detí veľmi originálna. Deti používajú veci všedného dňa inak ako dospelí. Úplne nechápu, čo je vo svete dospelých normálne, a preto nás často rozosmejú a šokujú svojím správaním. Preto matku Hazel Hulse neprekvapilo, keď zistila, že jej dcéra Sophie si schovala pár hygienických vložiek do škatule od topánok.

Dôvod, ktorý jej dcéra povedala, sa rozhodla matka zdieľať na Facebooku: „Keď som Sophiu ráno obliekala do školskej uniformy, skoro som sa smiechom rozplakala. Požiadala som ju, aby si obula topánky, ktoré mala vo svojej izbe. Keď som pre nich išla, videla som v krabici dve hygienické vložky a bola som vážne zmätená. Keď som sa spýtala svojej dcéry, čo sa tu deje, odpovedala: „Mami! To sú predsa vložky do topánok, aby bola chôdza pohodlnejšia. Nehovor mi, že to nevieš!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 23. decembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.