Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pes celú dobu čuchal nos ženy. Keď išla k lekárovi, začula strašnú diagnózu

reklama:
Pes celú dobu čuchal nos ženy. Keď išla k lekárovi, začula strašnú diagnózu
Foto: www.gettyimages.com

Pes mnohokrát zachránil človeku život. Štvornohý priateľ navyše môže zachrániť nielen pred zlými predátormi, ale jednoducho tým, že prejaví známky pozornosti, čím nám dá najavo, že niečo nie je v poriadku. Tieto zvieratá majú určitý zmysel, vďaka ktorému vycítia, že sa deje niečo zlé. Ženu zachránil jej pes práve preto, že jej zrazu začal čuchať k nosu, dával jej znamenie, že niečo nie je v poriadku. Lorraine Gauthier, obyvateľka amerického štátu New York, sa dlhodobo angažuje vo vznešenej veci, záchrane psov pred hladom a strašnou smrťou.

Vďaka jej pomoci sa podarilo zachrániť niekoľko desiatok týchto zvierat. A teraz ju zachránil jeden z preživších. Pes menom Victoria má fenomenálny čuch. Akonáhle Lorraine uvidela Victoriu, vytvorilo sa medzi nimi zvláštne puto. Keď objavila sučka na ženskom nose malý pupienok, neustále k nemu čuchala. Ale žene to bolo najskôr jedno. Uplynuli však dni a pupienok nezmizol. Victoria ho stále oňuchávala.

Zdalo sa, že chce svojimi činmi niečo povedať alebo oznámiť. Potom sa Američanka pre istotu rozhodla ísť k lekárovi a skontrolovať pupienok. Ukázalo sa, že to vôbec nie je akné. Toto je rakovina kože. Žena ale dorazila včas, keď bola rakovina ešte v plienkach. Stále bolo relatívne ľahké sa uzdraviť. Lorraine podstúpila operáciu a odstránili jej nádor. Na pamiatku jej na nose zostala jazva, ale najdôležitejšie je, že bola uzdravená.Teraz je Američanka úplne zdravá. A to všetko vďaka svojmu miláčikovi. Keby Victoria nebola tak opatrná, mohlo pre ženu všetko skončiť oveľa tragickejšie. Žena predpokladá, že jednou z príčin rakoviny bolo, že veľmi rada navštevovala solária. Ich nadmerná návšteva bohužiaľ veľmi škodí zdraviu. Odvtedy prestala navštevovať toto miesto a radí všetkým ostatným, aby urobili to isté. A ak sa naozaj chcete pochváliť krásnym opálením v chladnom počasí, Američanka odporúča použiť špeciálny krém.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 18. decembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.