Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pilot žiadal návrat na letisko po tom, ako jedna z cestujúcich zistila, že jej dieťa ostalo v termináli

reklama:
Pilot žiadal návrat na letisko po tom, ako jedna z cestujúcich zistila, že jej dieťa ostalo v termináli

Bizarnú situáciu zažili pasažieri letu zo Saudskej Arábie do Malajzie. Ich cesta sa natiahla, nakoľko pilot musel obrátiť stroj naspäť na letisko. Dôvodom mala byť žena, ktorej dieťa ostalo v odletovej hale.

Podľa dostupných zdrojov si pasažierka mala náhle uvedomiť, že svoje dieťa nechala v termináli. Zalarmovala preto posádku lietadla. Keď sa nezvyčajná informácia dostala k pilotovi, začal konať.

Zatiaľ nie je jasné, či sa dráma odohrala ešte na letištnej ploche, alebo až vo vzduchu. Ako však uvádzajú arabské médiá, pilot okamžite požiadal riadiacu vežu o návrat k bráne. Hlasový záznam, ktorý bol vo veľkom zdieľaný na internete v arabskom svete, odhaľuje, ako sa zmätený letecký personál snažil riešiť krízu. „Nech je Boh s nami. Môžeme sa vrátiť alebo čo?” zaznela požiadavka pilota vo vysielačke.

Jeden z kontrolórov, ktorý si prosbu vypočul, neveriacky interpretoval udalosti kolegovi: „Tento let žiada, aby sa mohol vrátiť … cestujúca zabudla svoje dieťa v termináli, úbohá vec.“ Následne umožnili pilotovi obrátiť stroj. „Dobre, choď späť k bráne. Toto je pre nás niečo úplne nové!” dodal hlas pracovníka riadiacej veže.

Bližšie informácie o incidente, ani to, ako vôbec mohlo dôjsť k takejto bizarnej situácii, zatiaľ nie sú známe.

Foto: DPA/PA Images, dailymail.co.uk

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 12. marca 2019Zdroj www.dailymail.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.