Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pitbullka Penny hrdinkou: Dva dni ochraňovala dievčatko, ktoré sa stratilo rodine

reklama:
Pitbullka Penny hrdinkou: Dva dni ochraňovala dievčatko, ktoré sa stratilo rodine

Najväčšia nočná mora rodičov! Hotové peklo prežívali Campbellovci z Kentucky, keď ich dvojročné dievčatko Charlee zmizlo z domu svojej babičky. Na pomoc zúfalým príbuzným sa vydali desiatky ľudí, no malú princeznú nie a nie nájsť. Napokon sa to podarilo. Pri dievčatku stáli všetci anjeli strážni a pitbullka Penny.

Bol to horúci júnový deň roku 2018, keď sa v rodine malej Charlee rozpútala dráma obrovských rozmerov. Babička Beth odrazu zistila, že jej milovanej vnučky niet. Spolu s dievčatkom zmizol aj štvornohý člen domácnosti, pitbullka Penny.

Do terénu sa okamžite vydal každý, kto mohol – susedia, pohotovostné jednotky aj stovka dobrovoľníkov. Zúrivo prehľadávali okolie, no napriek všetkej snahe bolo dieťa aj po 36 hodinách stále nezvestné. Situácia začala byť viac ako znepokojujúca.

Dlhé hodiny strachu sa napokon obrátili v malý zázrak. Charlee sa objavila v susedstve – špinavá, so zopár škrabancami a lístím vo vlasoch, no inak celkom zdravá. Majiteľ domu okamžite zalarmoval políciu, a dievčatko sa tak mohlo ešte v ten deň stretnúť s ustarostenými rodičmi.

Len pár minút predtým, než sa Charlee objavila u suseda, sa jej najlepšia kamarátka Penny vrátila domov. Babka Beth je presvedčená o tom, že verná sučka stála celý čas po boku Charlee a až keď sa uistila, že dievčatko je v bezpečí, vydala sa naspäť domov. “Toto je naša hrdinka,” povedala Beth objímajúc Penny.

Foto: WREG, Facebook, en.stories.newsner.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 16. februára 2019Zdroj en.stories.newsner.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.