Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Plánujete medové týždne? Tieto hotely ponúkajú romantiku, o akej sa vám ani nesnívalo

reklama:
Plánujete medové týždne? Tieto hotely ponúkajú romantiku, o akej sa vám ani nesnívalo

Nebeská dovolenka. Aj tak by bolo možné pomenovať oddych v niektorých hoteloch, ktoré sa nedajú nazvať inak, ako výnimočné. Ak chcete potešiť svoju lásku, alebo si plánujete na medové týždne dopriať niečo extra, tieto tipy na ubytovanie vás určite nadchnú.

Conrad Maldives Rangali Island, Maldivy

Ležať len tak v posteli a dívať sa na to, ako pokojne nad vami plávajú ryby, to znie ako sen. Presklené okná a steny hotelu na Maldivach to umožňujú.

Icehotel, Švédsko

Ak ste milovníkmi zimy a snehu, táto mrazivá romantika je niečím pre vás. Oddýchnuť si na ľadovej posteli, či popíjať drinky vytesané priamo z ľadu sa vám predsa nepodarí len tak hocikde.

Sala Silvermine Underground Suite, Švédsko

Máte plné zuby uponáhľaného života 21. storočia? Tento hotel vo Švédsku ponúka dokonalú možnosť úniku z reality. Nachádza sa 155 metrov pod zemou, takže mobilný signál by ste tu hľadali márne.

Foto: © Sala Silvermine, brightside.me

Skylodge Adventure Suites, Peru

Očarujúci výhľad na Posvätné údolie Peru si môžete vychutnať z priehľadných kabín nainštalovaných 440 metrov nad zemou. Ak máte strach z výšok, skúste ho prekonať – ten zážitok totiž stojí za to.

Hanging Gardens Of Bali, Indonézia

Milovníci prírody, zbystrite! Hotelový komplex obklopený hustým dažďovým pralesom ponúka dokonalú príležitosť na relax.

Manta rezort, Tanzánia

Výhľad ako z rozprávky. Taký ponúkajú podvodné izby hotelu v Tanzánii. Ich priehľadné steny umožňujú pozorovať podmorský svet v jeho plnej kráse.

Kakslauttanen Arctic Resort, Fínsko

Kto by netúžil vidieť toľko ospevovanú polárnu žiaru? Jej kúzlom sa môžete kochať vo fínskom stredisku, ktoré ponúka výhľad aký sa vám nenaskytne nikde inde.

Foto: © Kakslauttanen Arctic Resort, brightside.me

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. júna 2023Zdroj brightside.me

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.