Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Po 10 rokoch liečby neplodnosti otehotnela.

reklama:
Po 10 rokoch liečby neplodnosti otehotnela.

Pre ženu je veľmi náročné zmieriť sa s tým, že nemôže mať deti. Po takomto zistení nastáva veľmi náročný život, ktorý je emočne veľa vypätý. Obzvlášť, ak žena po dieťati túži. Liečba neplodnosti je veľmi náročná, a nie vždy je zakončená šťastne. Manželia Carolyn a Sean si zažili emočne veľmi vypäté chvíle, ale nakoniec všetko skončí ako v rozprávke. Prečítajte si ich životný príbeh.

Snaha Carolyn otehotnieť

Carolyn a Seanovi sa narodilo prvé dieťa rok po svadbe. Obaja túžili po veľkej rodine, lenže potom nastal zvrat a Carolyn sa nedarilo po niekoľkých márnych pokusoch otehotnieť. Snažili sa dlhú dobu, keď zistili, že to naozaj nepôjde, Carolyn sa rozhodla otehotnieť umelou cestou. Týmto spôsobom sa im narodilo druhé aj tretie dieťa. Aj cez to, že bola lekármi upozornená na to, že ďalšie umelé oplodnenie už nemusí vyjsť, Carolyn to nevzdávala. So svojím partnerom túžila ešte po štvrtom dieťati, na ktoré čakala dlhých 10 rokov. Počas týchto 10 rokov sa liečila s neplodnosťou, snažila sa otehotnieť, a dokonca počas tejto doby niekoľkokrát potratila.

Manželia boli veľmi šťastní, že sa im konečne po dlhom úsilí narodilo vytúžené štvrté dieťa. Onedlho túto radosť opäť vystriedala celá rada negatívnych emócií. Dozvedeli sa od lekára, že dieťa, ktoré Carolyn porodila, nie je ich. V nemocnici došlo k zámene embryí, a to ich neprežilo. Pár stál opäť pred ťažkou voľbou, ale nakoniec sa syna rozhodli vrátiť biologickej rodine, ktorá po ňom toľko túžila. Bolo to pre nich nesmierne ťažké rozhodnutie, ale túžby po ďalšom dieťati sa nevzdali.

Nakoniec sa dočkali rovno dvojčiat

Dva roky na to, čo sa rozhodli syna vrátiť jeho biologickej rodine, sa manželskému páru narodili dvojčatá, ktoré odnosila náhradná matka. Od tej doby bol pár šťastný, zvládol prekonať všetky rany osudu a užívali si svoju vytúženú veľkú rodinu. Vychovávali spolu 5 detí. Po ďalšom čase, kedy už bolo Carolyn 45 rokov, sa jej podarilo otehotnieť prirodzenou cestou a narodil sa im syn Nicholas, ktorý sa stal šiestym potomkom manželského páru. A ten si splnil svoj veľký sen o veľkej rodine.

Carolyn sa podarilo otehotnieť prirodzenou cestou až po dlhých 10 rokoch liečby neplodnosti. Počas tejto doby s manželom zažila neuveriteľné množstvo útrap a sklamania. Ale sila manželského vzťahu a láska im pomohli všetky problémy spoločne zvládnuť a Carolyn sa splnil veľký sen. Naposledy sama otehotnela prirodzenou cestou a priviedla tak na svet ich šiesteho a posledného potomka, syna Nicholasa.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 1. marca 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.