Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Po pôrode žena upadla do kómy. Zdravotnej sestričke prišiel na um tento nápad, ktorý fungoval

reklama:
Po pôrode žena upadla do kómy. Zdravotnej sestričke prišiel na um tento nápad, ktorý fungoval

Shelly a Jeremy Cawleyovci sa tešili na narodenie svojho prvého dieťaťa. Aj napriek tomu, že žena musela rodiť cisárskym rezom, prognózy lekárov boli priaznivé. Počas tehotenstva sa cítila dobre, ale doteraz si pamätá na okamih, kedy ju tesne pred začiatkom operácie ovládol nevysvetliteľný strach, že sa už neprebudí.

Je strašné si predstaviť, čo Jeremy pociťoval, keď mu bolo povedané, že život mladej matky visí na vlásku. Kvôli komplikáciám počas pôrodu sa žena dostala do kómy a lekári nemohli zaručiť, že pacientka prežije!

S malou Rylan bolo všetko v poriadku. Dievčatko sa narodilo živé a zdravé, ale jej matka sa chystala opustiť tento svet. Jej krvný tlak bol nebezpečne nízky a srdcový tep ohromne vysoký. Lekári sa pokúšali ženu priviesť do normálneho stavu a v tom momente jedna sestrička dostala úžasný nápad.

Všetci vieme, aké silné puto vzniká medzi dieťaťom a matkou a ako dôležitý je ich prvý kontakt – vôňa dieťatka, počutie a cítenie, že je pri nej. Dúfajúc, že ​​tento krok pomôže žene dostať sa do stabilizovaného stavu, zdravotná sestra priložila dievčatko na ženin hrudník. Jej plán fungoval! Keď si dievčatko vyžadovalo pozornosť plačom, hodnoty mladej mamičky sa vrátili do normálu.

Teraz si aj lekári myslia, že by to bez dcérky neprežila. Rozhodli sa teda každý deň nosiť malú Rylan do jej nemocničnej izby a po týždni od pôrodu konečne otvorila oči. "Bol to divný pocit, ako by som bola niekde medzi realitou a snom," povedala Shelly. V prvom okamihu ešte nevedela, že sa pôrod poriadne skomplikoval. Pred očami sa jej všetko znášalo v hmle: "Jasne si spomínam na jedinú vec, ako som sa pozrela na tvár svojej dcérky a povedala som si aká je krásna."

Mesiac po pôrode ju pustili domov z nemocnice. Pred tým jej ešte stihli povedať, že jej dcérka ju vytiahla z objatia smrti. Samotná matka spolu s príbuznými jednohlasne potvrdili, že išlo o zázrak.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 21. mája 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.