Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Policajt adoptoval dievčatko, ktorému sa mu podarilo zachrániť

reklama:
Policajt adoptoval dievčatko, ktorému sa mu podarilo zachrániť

Život môže byť niekedy skutočne nepredvídateľný a nikdy nevieme, čo si pre nás osud pripravil. Niekedy sa stretneme s veľkým prekvapením, ktoré by sme nikdy nečakali. Bohužiaľ k niektorým deťom sa osud nezachoval príliš pekne a priviedol ich do rodiny, ktorá si nevážila dar, ktorý získala.

Nečakaná služba verejnosti

Policajt dostal za úlohu skontrolovať jedno bydlisko na základe oznámenia susedov a zmenila dôstojníkovi život. Stalo sa to v marci 2008. Seržant Brian Zach a jeho kolega mali hliadkovú službu, keď dostali za úlohu skontrolovať bydlisko v okolí. To, čo tam našli, mu navždy zmenilo život. Dostali sa na miesto, kde žilo 4 ročné dievčatko menom Kaila s ošetrovateľmi, ktorí ju evidentne týrali a zneužívali. Bohužiaľ aj takéto správanie čaká na niektoré deti, ktoré nemajú toľko šťastia.

Jej ošetrovatelia boli zatknutí a Brian sa celú noc snažil úbohé dieťa upokojiť. Dievčatko bolo veľmi vydesené a netušilo, čo sa deje. Trávili čas maľovaním a dali si desiatu. Jednoducho to, čo by urobili normálni rodičia. Brian chcel, aby sa Kaila cítila čo najlepšie. Držal ju za ruku a celú noc sa s ňou rozprával. Keď dorazil detektív zodpovedný za prípad, previezli Kailu do nemocnice na vyšetrenie jej fyzického aj psychického stavu.

Kaila získala nových rodičov aj súrodencov

Keď sa Brian vrátil domov, povedal všetko svojej žene. Aj napriek tomu, že už mali dve deti, rozhodli sa vziať malú Kailu pod svoje krídla ako jej pestúni. Služba ochrany detí pre ňu nemala miesto, takže aj úrady boli rady, že sa jej policajt s manželkou ujali. Dievča sa u nich začalo čoskoro cítiť ako doma a oslovovalo ich „mama“ a „ocko“.

Bohužiaľ rodina nikdy nevedela, či a kedy sa Kaila vráti k svojim biologickým rodičom. Preto sa rozhodli dievča adoptovať, aby už nemuseli myslieť na jej biologických rodičov. Nakoniec sa ich prianie splnilo a teraz už Kaila žije so svojou milujúcou rodinou natrvalo. Začala pravidelne chodiť do škôlky a aktívne hovoriť. Teraz už prekvitá a Brian aj jeho manželka ju milujú ako vlastné dieťa.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. januára 2024

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.