Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ponáhľala sa na návštevu gynekológa. Keď sa posadila na stoličku, doktor povedal podivnú vec

reklama:
Ponáhľala sa na návštevu gynekológa. Keď sa posadila na stoličku, doktor povedal podivnú vec

Nešťastia sa stávajú každý deň, ale niektoré z nich sú tak veľkolepé, že sa chcete o ne podeliť s celým svetom. Taktiež to bolo v prípade tejto matky, ktorá sa rozhodla anonymne zdielať svoj príbeh.

Mala som stretnutie s gynekológom na konci týždňa. Skoro ráno som dostala hovor od lekára, že návšteva bude odložená o 9:30 toho dňa. Myslela som, že by som to mohla dokonca stihnúť, pretože bolo len po ôsmej. Bola som už pripravená do práce. Cesta k lekárovi mi trvala 35 minút, takže som nemala ani čas sa pripraviť na návštevu u gynekológa. Než som odišla z domu, vyzliekla som si pyžamo a rýchlo som sa umyla. Obliekla sa a nasadla do auta.

Bežala som na kliniku, sotva som sa posadila a bola som už zavolaná do ordinácie. Idem na stoličku a ako väčšina žien si predstavujem, že nejdem len k lekárovi, ale som na úplne inom mieste. Bola som trochu prekvapená, keď gynekológ povedal: „Óoo, vidím, že dnes ste navyše pripravená“

Myslela som si, že to bola zvláštna poznámka, ale nejako som ju nebrala vážne. Všetko bolo v poriadku, tak som išla domov. Zvyšok dňa bol celkom normálny: nakupovanie, upratovanie a varenie. Po škole dcéra zavolala z kúpeľne „mami, kde je moje mydlo“

Povedala som jej, aby si so skrinky vzala nové. Ona na to „nieee, chcem to moje, zdobené trblietkami“ . Potom som si uvedomila slová lekára.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 15. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.