Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Poštár si všimol potulujúce sa dieťaťa a zakročil

reklama:
Poštár si všimol potulujúce sa dieťaťa a zakročil

Poštár Stephen roznáša poštu po svojich susedoch už celý rad rokov. Nie je tak divu, že susedov dobre pozná a vie, čo je u koho v ktorú dennú dobu normálne. Možno práve preto ho zarazil dvojročný chlapec, ktorý sa sám potulovať po záhrade domu, v ktorej býval. Stephen moc dobre vedel, že táto matka nikdy nenecháva svojho syna bez dozoru. Rozhodol sa preto celú situáciu skontrolovať a vkročiť do domu. Schmatol chlapca a vzal ho so sebou domov, aby ho odovzdal jeho matke. To, čo našiel vo vnútri však zmenilo celý jeho plán.

Čo sa stalo v dome?

Stephen s chlapcom v náručí vstúpil do domu. Nemohol si nevšimnúť, ako chlapec celú cestu k domu pozeral vydesene na vchodové dvere. Hneď ako s chlapcom vstúpili do obývacej izby, sa mu naskytol nepríjemný pohľad na desivú scenériu. Chlapec sa potulovať sám po záhrade, matka sa zrejme nakláňala nad kočík, cez ktorý bezvládne prepadlo jej telo. Stephen preto nerozmýšľal ani minútu, pustil chlapca na zem a začal sa venovať jeho bezvládnej matke. Žena bola v bezvedomí a na nič nereagovala. Muž sa rýchlo chopil svojho mobilného telefónu a zavolal záchrannú službu, ktorá sa našťastie objavila skoro. Vďaka tomuto činu zachránil matke dieťaťa život. Ukázalo sa, že žena mala zlú reakciu na lieky, ktoré jej predpísal lekár.

Stephen ako záchranca ľudského života

Žena bola našťastie oživená. Veľmi skoro ju pustili z nemocnice a žije normálny život, ktorý ju ničím neobmedzuje. Uvádza, že Stephen je dobrý muž, nie len obyčajný poštár. Je to taký ten človek, ktorý vám každý deň zdvihne náladu len tým, že prechádza okolo. Nebyť Stephenovej pozornosti, ženu už by sa pravdepodobne nepodarilo vrátiť na náš svet. Pravdepodobne by zostala za dúhovým mostom a nechceme si ani domýšľať, čo by sa stalo s jej synom, ktorý sa v dvoch rokoch potuloval sám rozľahlou záhradou domu, v ktorom býva. Stephenovy je samozrejme veľmi vďačná za pomoc, zastavujú sa každý deň na pár slov pri plote. Stephen nie je pre tunajších ľudí len obyčajný poštár, ale človek, čo tam patrí, majú ho radi, a dokonca si vyslúžil prezývku "Záchranca".

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 28. júna 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.