Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Posteľové polohy, ktoré zaberajú vo všetkých prípadoch

reklama:
Posteľové polohy, ktoré zaberajú vo všetkých prípadoch

Sexualita je medzi partnermi samozrejme veľmi dôležitá. Nájsť tú správnu pozíciu ale môže byť oriešok, všetko sa odvíja od výšky partnerov, ich váhy a tiež momentálnej nálady. Koučka Tracey Cox prišla s návodom, ktorý počíta s každou situáciou. Všetko sa odvíja od základných piatich polôh, teda žena hore, muž hore, zozadu, na boku a v stoji, zároveň je ale daný priestor ich prispôsobeniu.

Je dôležité nájsť, čo vás vzrušuje

Je dôležité si uvedomiť, že každému sa páči niečo iné. Napríklad, ak býva jedna partnerka rada hore a rada vystavuje svoje telo partnerovi na obdiv, druhá sa môže hanbiť a radšej volia menej odvážne polohy. Ak sa pri niečom cítite trápne alebo nepatrične, nemá zmysel sa do toho nútiť, potom si sex neužijete ani vy, ani váš partner.

Pokiaľ chcete vyskúšať niečo nové, ale zároveň sa toho obávate, sú pre vás vhodné polohy, pri ktorých si partneri nehľadia do tváre. Ak sa zbavíte očného kontaktu, lepšie sa uvoľníte a milovanie si viac užijete. Alternatívou pre odvážnejších milencov je zaviazať partnerovi oči, ak ste obaja v nálade na menšie hrátky.

Ako dosiahnuť orgazmus

Ak máte problém dosiahnuť orgazmus, sústreďte sa na všetko, čo vás vzrušuje. Čím viac mozog také signály vysiela, tým jednoduchšie bude dosiahnuť vyvrcholenie. Zistite, čo prirodzene robíte na dosiahnutie orgazmu, a znásobte takéto správanie. Trénujte sťahovanie panvových svalov, buďte hlasní, zrýchlite alebo spomaľte, skrátka čokoľvek, čo vám k orgazmu pomôže.

Najlepšou pozíciou pre dosiahnutie orgazmu u žien je pozícia, kedy je partnerka hore, ale otočená k partnerovi chrbtom. Partner má skvelý výhľad na partnerkine pozadie a ako bonus si môže užívať takmer bez námahy. Partnerka naproti tomu získava plnú kontrolu nad tým, akým tempom a ako hlboko bude prirážať. Experimentujte pritom s uhlami. Partnerka sa môže chytiť partnerových členkov, byť vzpriamená alebo si úplne ľahnúť na partnerove nohy.

Keď ste opití

Ruku na srdce, usilovné a prudké prirážanie dovedie partnerku k orgazmu len veľmi zriedka. Pre väčšinu žien je oveľa ľahšie dosiahnuť vyvrcholenie stimuláciou klitorisu. Preto by sa mali snažiť trieť o partnerovo telo a pohybovať sa v kruhoch namiesto priamky. Niekedy pomáha zmierniť prírazy z hlbokých a rýchlych na pomalé a plytké. Tracy pamätá aj na situácie, keď partneri požili až príliš alkoholu a partner mal problém s erekciou. Využite gravitácie. Keď bude partner hore, krv sa mu nahrnie do penisu.

Ani únava nie je prekážkou v milovaní. V takom prípade je najvýhodnejšia pozícia na boku, kedy partnerka leží pred partnerom a je k nemu otočená chrbtom. Ďalšou možnosťou je milovať sa v sede. Ak máte problém s precítením partnera, držte nohy pri sebe. Najlepšie sa takéto milovanie vykonáva v ľahu na chrbte na posteli alebo na stole, pričom partnerka zdvihne nohy kolmo k stropu.

Polohy, ktoré lichotia telu

Ak sa necítite vo forme alebo sa hanbíte za pár kíl navyše, zalichotí vám poloha na všetkých štyroch. V tejto pozícii sa totiž opticky zoštíhli pás i stehná a zaguľatí sa zadoček. Ak sa predsa len rozhodnete pre klasického misionára, vzpažte ruky za hlavu. Pokiaľ v posteli bojujete s rozdielnou výškou, milujte sa v stoji. Ideálne k tomu sú napríklad schody.

Veľký alebo malý penis

Existujú tiež ideálne pozície pre prípad, že partnerov penis je príliš veľký. Sú to také, ktoré neumožňujú hlbokú penetráciu. Ide o pozíciu, kedy partnerka leží na bruchu na posteli a partner do nej zozadu vstupuje. Vhodná je tiež pozícia na boku, počas ktorej k sebe obaja partneri ležia čelom a partnerka si vrchnú nohu oprie o partnerové bedrá.

Ak mate opačný problém, teda že partner nie je príliš obdarený, vyskúšajte polohu, kedy si partnerka ľahne na chrbát a nohy položí na partnerové ramená. Pokiaľ chcete menšiu zmenu, položte na partnerové ramená chodidlá. Hlbšiu penetráciu umožní tiež poloha na všetkých štyroch. Dôležité je, aby partner mohol prenikať čo najhlbšie.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. septembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.