Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Potrat dieťaťa zlomil žene srdce a teraz sa rozhodla, že bude robiť niečo neobvyklé.

reklama:
Potrat dieťaťa zlomil žene srdce a teraz sa rozhodla,  že bude robiť niečo neobvyklé.

Takmer každá žena túži po dieťati. Chce byť matkou a vychovať svoje dieťa s láskou a starostlivosťou, ktorú mu môže poskytnúť iba ona. Celých deväť mesiacov ho nosí v brušku a čaká, až jedného krásneho dňa vykukne na svet. Celá rodina je spolu s ňou natešená a všetci očakávajú príchod nového ľudského tvora. Všetko je pripravené, detská izba zariadená, postieľka kúpená, oblečenie nachystané. Lenže život je život, a niekedy nám jednoducho pripraví situácie, na ktoré pripravení nie sme a vôbec s nimi nepočítame. Jednoducho nám vrazí šialenú facku a nôž do chrbta práve vo chvíli, keby sme to čakali najmenej. Človek si potom hovorí, či je vôbec ten život spravodlivý. Presne to je prípad jednej mladej mamičky, ktorá sa celý čas nesmierne tešila na dieťatko, ale bohužiaľ sa ho nedočkala.

Zlomené srdce a plno bolesti

Narodenie dieťaťa je pre mnoho ľudí tým najkrajším a najviac vzrušujúcim zážitkom v živote. Pre túto ženu to bohužiaľ bolo úplne naopak. Z tohto zážitku sa pre ňu stala nočná mora, na ktorú nikdy nezabudne. Jej srdce je od toho dňa zaplavené žiaľom, bolesťou a stratou, ktorú už nikdy nemôže napraviť. Veľa trpela, a preto sa rozhodla, že nechce, aby trpeli aj ostatní. Otvorene prehovorila o svojom príbehu.

Bez telesných funkcií

Brooke je 27-ročná žena z Kalifornie v USA a počas minulého roka čakala so svojim mužom narodenie druhého dieťaťa. Na konci augusta sa však stalo veľa vecí, ktoré všetko zmenili. Žena dostala silné krvácanie, čím sa dostala do kritického stavu. Prišla takmer o 2 litre krvi, čo je v 36. týždni tehotenstva veľa. Onedlho totiž mala porodiť. Lekárske testy preukázali, že dieťa vo vnútri jej bruška nevydáva žiadne životne dôležité funkcie. Svet sa tejto žene rozpadol a jej srdce puklo.

Zachraňuje ostatné deti

Povedala o tom svojmu mužovi a ten sa samozrejme zrútil. Neveril, že by sa to mohlo stať. Našťastie mu sestričky pomohli späť na nohy. Keď uvideli obrázok mŕtveho dieťaťa, naprosto ich to ranilo a nikdy ho zo svojej hlavy nevymažú. Krvácanie vzniklo kvôli problémom s placentou, čo zamedzí prísun kyslíka a živín pre dieťa. Lekárske testy neskôr preukázali, že žena trpela vzácnou poruchou zrážanlivosti krvi. Rozhodla sa teda varovať všetky tehotné ženy a povedať im, aby si na to dali pozor.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. marca 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.