Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pozval bezdomovcov na obed: to, čo sa stalo, ale nečakal

reklama:
Pozval bezdomovcov na obed: to, čo sa stalo, ale nečakal

Casey Fisher bol zrovna v reštaurácii Dunkin Donut, keď si pred vchodom všimol bezdomovca. Ten prosil okoloidúcich ľudí o peniaze. Sem tam mu niekto niečo hodil, väčšina ľudí sa ale odvrátila. A keď muž bez domova vstúpil do reštaurácie, začal prepočítavať svoje mince. Ako si Casey všimol, nemohol dať dohromady viac, než jeden dolár. Rozhodol sa, že toho bezdomovca osloví a ponúkne mu pomocnú ruku. Ten však nebol vôbec chápavý.

Nemal náladu sa rozprávať

Keď si dáme dokopy, že tento bezdomovec musí spať na uliciach, bez strechy nad hlavou, o jedlo musí prosiť ostatných ľudí a navyše má veľký hlad, potom sa nie je čomu diviť, že nebol príliš ústretový k rozhovoru s cudzincom. Casey sa ale nenechal odradiť a hovoril s mužom ďalej. Pozval ho na obed a vyzval ho, aby sa najedol s ním pri jednom stole. Dozvedel sa, že človek bez domova sa volá Chris a na ulicu sa dostal kvôli svojej drogovej závislosti. Kvôli drogám sa stal človekom, ktorého on sám nenávidí.

Zaujímavý osud

Tento muž mal naozaj nepekný osud. Bol ovplyvnený smrťou svojej matky, ktorá ho dostala na šikmú plochu. Dal sa na drogy, aby aspoň trochu utíšil svoju bolesť. To ho dostalo až do života, aký vedie dnes. Aj keď by si prial stať sa mužom, v akého jeho matka dúfala, že sa stane, dvere už sa mu uzavreli.

Tajomný odkaz

Casey sa s Chrisom rozprával celú hodinu. Veľmi dobre sa im rozprávalo, zdieľali spoločný obed a obom bolo veľmi príjemne. Potom sa ale Casey zdvihol, že už bohužiaľ musí ísť, pretože mal iné povinnosti. Chris mu povedal, nech chvíľku počká a niečo načmáral na kúsok papierika. Ten potom zložil a dal ho Caseymu do ruky. Potom rýchlo odišiel. Casey si zvedavo rozbalil papierik a prečítal si na ňom: "Dnes som sa chcel zabiť. Neurobím to. Ďakujem ti, úžasný muži! "A tak aj maličkosť môže zachrániť ľudský život. Toto stretnutie zmenilo Caseymu život.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 21. septembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.