Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Predčasne narodené dievčatko nik v nemocnici nenavštívil celé mesiace. Novú mamičku si našlo priamo na oddelení

reklama:
Predčasne narodené dievčatko nik v nemocnici nenavštívil celé mesiace. Novú mamičku si našlo priamo na oddelení

Dve osamelé duše si našli k sebe cestu a dokonale jedna k druhej zapasovali. Dievčatko, ktoré sa narodilo v 29. týždni tehotenstva drogovo závislým rodičom, nemalo dobré vyhliadky na život. O bábätko nemal nik ani najmenší záujem, počas pobytu v nemocnici nemalo jedinú návštevu. Napokon sa ho ujala sestrička z oddelenia.

Liz Smith mala dva veľké životné sny – stať sa detskou zdravotnou sestrou a neskôr i matkou. Hoci túžba po vlastnom dieťatku nebola nikdy naplnená, osud jej napokon zoslal priamo do náruče malého anjelika, ktorý neodkladne potreboval lásku.

Malá Gissele sa narodila predčasne a po príchode na svet nevážila ani jeden kilogram. Po troch mesiacoch na jednotke intenzívnej starostlivosti bola premiestnená do nemocnice v americkom Bostone. Práve tu sa začal písať príbeh ako z rozprávky.

Osudové stretnutie

O osamelé dievčatko nemal nik záujem, na novorodeneckom oddelení ho nenavštívil jediný príbuzný celé mesiace. Po tom, ako Liz upozornila kolegyňa na bábätko s pohnutým osudom, sa však všetko zmenilo.

Drobučká Gissele mala od toho dňa stálu návštevníčku, ktorá s láskou sledovala pokroky dievčatka. “Išla som ju pozrieť každý deň. Bola to moja odmena po dlhom pracovnom dni,” prezradila Liz. Netrvalo dlho a sestrička si princezničku adoptovala a dala jej domov, aký si zaslúži.

Dnes má Gisele už dva roky a napriek ťažkému vstupu do života a s ním spojenými zdravotnými komplikáciami prosperuje. Sila lásky ju doslova zachránila. To isté by sa dalo povedať aj o jej adoptívnej matke, ktorá žiari spokojnosťou. “Nikdy som nebola šťastnejšia ani silnejšia a už by som si nedokázala predstaviť život bez nej,” dodala Liz.

Foto: NBC/Today

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 8. apríla 2019Zdroj www.unilad.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.