Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Príbeh ženy. V tehotenstve ma manžel zatváral do kumbálu a nútil piť z misky pre psov

reklama:
Príbeh ženy. V tehotenstve ma manžel zatváral do kumbálu a nútil piť z misky pre psov

Nie nadarmo sa hovorí, že je Česko národom alkoholikov. Veď štatistiky udávajú, že podľa Európskej únie spoločne s Francúzskom sú na druhom mieste v pití alkoholu. Tento nešvár bohužiaľ neovplyvňuje len konzumenta alkoholu, ale aj jeho rodinu a blízkych.

Keď muž, ako hlava rodiny, začne piť, je život s ním takmer nemožný. Svoje o tom vie aj 33 ročná žena, ktorá si so svojim otcom, notorickým alkoholikom, zažívala doslova peklo. To najhoršie však malo ešte len prísť. Keď spoznala svojho manžela, verila, že ju s ním čaká rozprávkový život plný lásky a porozumenia. Tak veľmi sa snažila od svojho otca utiecť, že si ani nevšimla, že vbehla do náručia muža, ktorý bol doslova stelesnené zlo.

Po pár rokoch spolužitia, keď ešte dostatočne neodhalil svoju pravú tvár, sa rozhodla, že by rada mala bábätko. A práve v tej chvíli všetko začalo. Keď sa dozvedela, že je tehotná, prejavil sa jej manžel naplno. Týranie a ponižovanie počas tehotenstva, a aj po narodení jej vymodlenej dcéry bolo bohužiaľ na dennom poriadku. „Zatváral ma do kumbálu, dával mi piť vodu z misky pre psov a urážal ma slovne tak, že si z toho nesiem následky dodnes“ zverila sa .

Všetko vyvrcholilo v deň, keď takmer po útoku svojho manžela zomrela. „Keď ma naposledy mlátil, tak do mňa kopal a potom ma chcel hodiť z balkóna,“ pokračuje a nám z jej slov behá mráz po chrbte. Hoci to bola pre ženu tá najhoršia nočná mora, ktorú si dokázala len predstaviť, postavila sa na vlastné nohy. Utiekla od myšlienok na samovraždu a od života, ktorý žila. Zobrala poslednú silu, ktorá v nej ešte zostala, pre seba, pre svoju dcéru a začala žiť život, ktorý si zaslúži.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 1. apríla 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.