Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Prichádza Black Friday: deti dajte k babke a vy vyrazte na veľké nákupy za nízke ceny!

reklama:
Prichádza Black Friday: deti dajte k babke a vy vyrazte na veľké nákupy za nízke ceny!

Čakajú vás väčšie výdavky? Potrebujete nakúpiť elektrospotrebiče či nábytok? Zakúpte ich počas Black Friday a ušetrite až do 80 % z pôvodnej sumy!

Kým v USA slovo Black Friday pozná už aj malé dieťa, na Slovensku sa dostáva do povedomia len postupne. V tento deň sa v zahraničí začínajú vianočné výpredaje a ceny tovaru klesajú závratne nízko. Iste vás poteší, že postupne tento fenomén prichádza aj na Slovensko. Naplánujte si nákupy na koniec novembra a vďaka obrovským zľavám všetko získate „za babku“.

Poznáte to z filmov a večerných správ – ľudia stojaci v rade niekoľko hodín pred tým, ako sa obchod otvorí. A keď sa dostanú dnu, sú ochotní sa kvôli tovaru dokonca aj pobiť! Aj takto vyzerá Čierny piatok za veľkou mlákou. Našťastie, u nás vám nič podobné nehrozí. Ešte lepšou správou však je, že aj na Slovensku budú v tento deň, teda 29. 11.2019, obrovské zľavy až do výšky 80 %. Týkajú sa najmä elektroniky a nábytku. Ak vám dosluhuje pračka, alebo zvažujete kúpu sušičky, odporúčame vám počkať s jej zaobstaraním do posledného novembrového piatka. V tento deň, ktorý sa označuje ako Čierny piatok, budú v obchodoch ako je Nay či OKAY ceny až smiešne nízke. Ak si chcete byť istí, že sa vám ujde tovar, ktorý ste si vybrali, na nákup sa vopred pripravte. Prezrite si tovar v letáku, porovnajte parametre a vyberte si ten, ktorý vám najviac vyhovuje. V obchode na to čas asi nebude – počas Nay Black Friday je záujem o tovar obrovský. Rovnako aj OKAY v rámci Black Friday ponúka tovar len do vypredania zásob. Preto by ste mali mať vopred premyslené, čo si chcete kúpiť.

Okrem elektroniky, ktorá je počas Black Friday zľavnená už tradične, sa do veľkých zliav zapojí aj predajňa Kika. Či už potrebujete zariadiť novú detskú izbu, spálňu, alebo potrebujete kúpiť gauč, vďaka Black Friday v Kika všetko zoženiete len za zlomok ceny.

Ak v tento deň skutočne nemáte možnosť navštíviť kamennú predajňu, nezúfajte. Akcia bude prebiehať aj v e-shopoch. Nakúpiť výhodne tak budete môcť aj z pohodlia vašej obývačky či z vašej kancelárie. Aj tu však platí, že tovar je v ponuke len do vypredania zásob.

Online nákupom sa určite poteší najmä mladšia generágcia. Ušetriť sa bude dať totiť nie len na elektronike a nábytku, ale aj na oblečení a kozmetike, čo poteší určite nejednu nákúpnú maniačku.

Ak sa bojíte, že pred Black Friday budú ceny umelo navýšené a teda žiadne veľké zľavy sa diať nebudú, odporúčame vám už teraz sledovať ceny produktov, o ktoré máte záujem. Tak si budete môcť odkontrolovať reálnu výšku zľavy.

Nech už sa chystáte navštíviť predajňu, alebo e-shop, je najvyšší čas začať pripravovať váš nákupný zoznam. Nemyslíte?

(ukulele/PR)

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 23. októbra 2019

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.