Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Prinášame vám tieto 4 silné, ale zároveň úplne prírodné budiče libida

reklama:
Prinášame vám tieto 4 silné, ale zároveň úplne prírodné budiče libida

Pracujete celý deň v stresujúcom prostredí? Nemáte ani poriadne čas na odpočinok? Vaša myseľ je plná myšlienok o nezaplatených účtoch, prípadne na vás čakajú iné nástrahy, ktoré moderný štýl na vás len tak chrlí? Ide o typický spôsob života, ktorý sú nútení denne podstupovať mnohí ľudia. Avšak taký život má výrazný vplyv aj na naše zdravie a obzvlášť na náš intímny život. Veľké množstvo stresu takto z tela odčerpáva nadmieru energie a my sme potom už príliš unavení a nič sa nám nechce robiť. Dokonca ani tie príjemné veci. Každý z nás sa takto cíti minimálne v niektorý okamih vo svojom živote.

Samozrejme, v niektorých prípadoch znížené libido môže byť dôsledkom nejakého zdravotného problému.

Figy

Figy sú plné vápnika, železa, draslíka a zinku. Všetky tieto minerály nachádzajúce sa pekne pohromade na jednom mieste robia z fíg jedno z najlepších známych afrodiziak. Vďaka vysokej hladine aminokyselín zvyšujú nielen libido, ale aj sexuálnu výdrž.

Vajíčka

Vajíčka obsahujú vysoké množstvo aminokyselín. Sú takto spoľahlivým prostriedkom, ktorý vám po vyčerpávajúcom a stresujúcom dni dodá príliv novej energie. Vajíčka sú známe aj tým, že liečia ochorenia srdca a erektilnej dysfunkcie. Vajíčka sú symbolom plodnosti a zrodenia. Niektorí ľudia jedia surové vajíčka tesne pred sexom, aby zvýšili svoje libido a navodili pocit maximálnej energie.

Ustrice

Výskum vykonaný Americkou chemickou asociáciou objavil, že ustrice obsahujú špeciálne látky, ktoré zvyšujú v ľudskom tele hladiny testosterónu a estrogénu. V podstate fungujú ako afrodiziakum tým, že zlepšujú prítok krvi do intímnych orgánov u žien, tak aj u mužov.

Orechy

O orechoch a semienkach sa vie, že ak si ich budete pravidelne pridávať do rôznych šalátov (alebo ich len tak samé často konzumovať), váš intímny život to vyženie do výšin. Ich obsah zinku a omega-3 mastných kyselín okamžite v tele spúšťa produkciu dopamínu, ktorý zvyšuje energiu, náladu, libido aj pamäť.

Čokoláda

Popri tom, že čokoláda je najistejší spôsob ako dostať ženu tam, kam chceme je to, že obsahuje teobromín, ktorý je veľmi podobný kofeínu. Tiež obsahuje fenyléndiamín, ktorý navodzuje pocit zamilovanosti.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 30. júla 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.