Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Prísť o všetko, čo máte, len kvôli jednej chybe? Aj to sa stalo

reklama:
Prísť o všetko, čo máte, len kvôli jednej chybe? Aj to sa stalo

Týmto článkom by chceli Mark Higginson a Becky Jenk upozorniť všetkých ľudí, aby si dávali pozor na chyby, aké urobil tento mladý pár, ktorým osud nadelil nepríjemné prekvapenie v podobe potrestania a životnej lekcie. Bohužiaľ týmto omylom prišli o všetko. Majte oči otvorené a premýšľajte trikrát, ako raz urobíte. Iste stojí za to si tento príbeh prečítať, aby ste vedeli, že aj v tejto situácii by ste mali byť čo najviac obozretní a nemali by ste všetkým dôverovať. Ako hovorí staré porekadlo: Dôveruj, ale preveruj!

Mark a Becky urobili zásadnú chybu

Markovi a Becky sa narodila prekrásna dcéra, a tak sa rozhodli presťahovať z bytu do väčšieho domu. Mark by mal kratšiu cestu do práce a dieťa by malo viac priestoru pre hranie. Pár začal svoje plány realizovať, ​​kúpa domu, papiere, peniaze a celkové presťahovanie. Becky chcela svojmu mužovi pomôcť a našla prepravnú spoločnosť, ktorá by im všetky ich veci odviezla do nového domu. Becky moc dlho nehľadala, čoskoro našla veľkú spoločnosť, ktorá mala dobrú reklamu, a dokonca aj recenzie. Akonáhle si všetko prečítala, prišla jej firma dôveryhodná, a tak si ju objednala aj ona. Bez dlhého premýšľania a akéhokoľvek zaváhania Becky zavolala sťahovacej firme a dohovorila s nimi deň a presnú hodinu sťahovania.

Osudný deň

V dohodnutý deň prišli dvaja muži na veľkej dodávke a za obyčajnú trištvrte hodinu mali všetko naložené v aute. Becky hovorí: "Zdalo sa mi, že sa niekam ponáhľajú, ale hovorila som si, že majú ďalších klientov, a tak musíme všetko urýchliť". Navyše toto náhlenie vyzeralo ako známka profesionality. Žena utekala za mužmi na ulici, že im upresní presnú adresu, ale bohužiaľ ušli. Všetko, čo rodina mala, bolo v celom kamióne, nábytok, oblečenie, dokumenty, doklady, rodinné fotografie a dokonca hračky ich dieťaťa. Žena sa rozhodla ihneď kontaktovať políciu, ale to neprinieslo žiadne výsledky. Becky a Mark hovoria: "Nikdy sme neplakali toľko, čo v onen osudový deň. Bohužiaľ je preč všetko, hračky, ale aj zásnubný prsteň. Zlomili nám srdce. Nábytok si človek kúpi, ale rodinné spomienky už nekúpite. Preto žiadame všetkých, aby na sociálnych sieťach boli veľmi obozretní a neverili všetkým".

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 1. júna 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.