Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Prvý kontakt súrodencov: Medzi týmito bratmi vzniklo to najkrajšie puto

reklama:
Prvý kontakt súrodencov: Medzi týmito bratmi vzniklo to najkrajšie puto

Jeden pre druhého znamenajú celý svet. Bratia Mikey a Jake tvoria nerozlučnú dvojicu, na ktorú pohľad doslova roztápa srdcia. Ich príbeh sa začal písať už v nemocnici, kde lekári po komplikovanom pôrode povolili staršiemu so súrodencov privinúť si drubučké bábätko na telo.

Mike túžil po bračekovi odjakživa. Mamičku a ocka prosil o súrodenca hádam od okamihu, kedy začal rozprávať. A tak sa jeho rodičia rozhodli, že sa pokúsia priviesť na svet bábätko číslo dva a splniť tak synovi najväčší sen.

Osud im neprial

Pokusy o splodenie potomka boli dlho neúspešné, no napokon, po roku snaženia, bol tehotenský test konečne pozitívny. Radosť rodiny však netrvala dlho. Krutý osud zakročil a dieťatko zomrelo ešte v maternici. Mikeyho mama Jessica tak plány na ďalšie otehotnenie radšej odložila.

V čase, keď Mikey začal chodiť do škôlky, sa Jessica začala cítiť zvláštne. Čoskoro zistila, že pod srdcom nosí ďalšie dieťatko. Jej tehotenstvo spočiatku prebiehalo bez komplikácií a rodina sa tešila na nový prírastok. Neskôr však doktori opäť prišli so zlými správami – zistili, že bábätko je príliš maličké.

Drobučký Jake

Jessica napokon skončila na akútnej sekcii, počas ktorej prišiel na svet jej druhý synček Jake. Vzhľadom na to, že bol extrémne drobučký, musel ostať v nemocnici. Mikey bol šťastím bez seba, že sa stal veľkým bratom, no zároveň ho trápilo, že si vytúžené bábätko nemôže ani podržať.

Po desiatich dňoch od pôrodu lekári napokon súhlasili s tým, že Mikey môže mať so súrodencom kontakt „koža na kožu”. Krásny moment, pri ktorom vzniklo nepretrhnuteľné puto medzi bratmi, je zaznamenaný na videu a tisnú sa z neho slzy do očí.

Hoci Jake strávil v nemocnici dovedna dlhých 62 dní, dnes sú si s Mikeym neuveriteľne blízki a užívajú si každý spoločný okamih.

https://youtube.com/watch?v=8EMwjUzFW6g

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 27. januára 2019Zdroj www.youtube.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.