Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Prvýkrát otehotnela v 14 rokoch. Teraz má 11 detí a chce ďalších šesť! Prečo?

reklama:
Prvýkrát otehotnela v 14 rokoch. Teraz má 11 detí a chce ďalších šesť! Prečo?

Veronica Merritt je žena, ktorá otehotnela, keď jej bolo iba 14 rokov. Teraz má jedenásť detí a hodlá mať ďalšie. Na TikToku dychtivo zdieľa svoje každodenné životné príbehy s týmto šťastným malým davom. S využitím svojej situácie chce bojovať proti stereotypom o dospievajúcich matkách. Niet pochýb o tom, že na dospievajúce matky sa stále ukazuje, bez ohľadu na to, ako so svojimi deťmi zaobchádzajú. Môžu to byť tie najlepšie mamičky na svete a niekto sa na ne stále bude pozerať spýtavo a premýšľať, či sa ich deti netrápia alebo im nie je ubližované.

Veronica Merritt sa rozhodla vziať veci do vlastných rúk a ukázať, aký môže byť život mladej matky, ktorá po prvýkrát otehotnela v 14 rokoch. Nemala v úmysle ísť na potrat, naopak, hneď naplánovala ďalšie. Žena sa vydala za svojho milenca, s ktorým mala ďalšie dieťa, ale nakoniec sa rozviedli. Teraz je Veronike 36 a má jedenásť detí: Victoria (21), Andrew (16), Adam (15), Mara (13), Dash (12), Darla (10), Marvelous (8), Martalaya (6), Amelia (4), Delilah (3) a ročného Donovana.

V rozhovore pre The Sun žena priznala, že ju užívatelia internetu často kritizujú a hovoria, že by sa mala chrániť: „Pýtajú sa ma, či majú všetky deti rovnakého otca. Chcela by som, aby sa títo ľudia konečne začali starať o seba. Vyštudovala som strednú školu s vyznamenaním. Chcela som ísť na vysokú školu, ale ochorela som, mám ochorenie obličiek, jedna z nich bola vlani odstránená. Nemôžem užívať hormonálnu antikoncepciu, pretože kvôli mojej chorobe je vysoké riziko vzniku krvných zrazenín. “

Veronika sa nemieni sústrediť na kritiku. Má nového manžela a žijú s desiatimi deťmi,najstaršia dcéra sa už odsťahovala . Veronica je výtvarníčka. Plánuje ďalšie deti: „Nevylučujem ďalšie deti. Kiež by som mala ďalších šesť. Celkovo som strávila 8 a pol roka tehotenstvom.“ Ženu na TikToku sleduje vyše 75 tisíc ľudí. Má skutočných fanúšikov, ktorí sú vždy zvedaví, čo sa v jej živote deje.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. septembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.