Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Puberta sa na nás poriadne podpísala. Toto sú najhoršie veci, ktorými sme si museli prejsť

reklama:
Puberta sa na nás poriadne podpísala. Toto sú najhoršie veci, ktorými sme si museli prejsť

Ruku na srdce, puberta nebola našou najlepšou kamarátkou. Niet divu – naše telo sa vyvíjalo a tak trochu nám začalo sťažovať život. V momente puberty sme začali zažívať svoje prvé lásky, zatiaľ čo sa naše telo menilo. Spoločne s pubertou prišlo mnoho trápnych situácií, ktoré nám rozhodne neboli príjemné. Toto sú najhoršie veci, ktorými sme si museli prejsť!

Pupáky

Pupáky rašili každému z nás. Neznášali sme ich, ale museli sme sa s nimi pobiť. Bolestivé, malé pupienky, ktoré sa stále objavovali na našej tvári a nechceli ani za nič zmiznúť. Niektorí s nimi musia bojovať dodnes.

Mutovanie

Mutovaním sme si tiež prešli takmer všetci. Náš detský jemný hlások sa pomaly začal meniť na dospelý a občas nám hlas trochu preskočil, čo pobavilo každého prítomného.

Prvá menštruácia

Pre dievčatá veľmi nepríjemná situácia a to zvlášť, pokiaľ sa odohrala v škole. Zničené rifle alebo nohavice a následný útek na záchod. Najhoršie bolo, keď o tom vedela celá škola. Veľmi nepríjemná situácia.

Chlpy

Pre chlapcov nič nepríjemné, kým neboli tými, ktorým ešte nerástli. Ochlpenie bolo známkou dospelosti. Pre jedincov, ktorí medzi svojimi ochlpenými priateľmi nemali ani chĺpok, to bolo veľmi nepríjemné a často sa stávali terčom posmechu.

Stojak

No áno, niekedy to jednoducho prísť muselo. Chalani prvýkrát spoznávajú, na čo ich nádobíčko vlastne slúži. Často sa stávalo, že chlapci mali stojáka v škole a práve v tej najhoršej chvíli. Napríklad v momente, keď boli zavolaní k tabuli. Neskôr prichádza onen akt, ktorý trvá naozaj krátku dobu a je po všetkom. Toľko strachu a pritom to bolo také jednoduché.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 23. novembra 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.