Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Robíš to tiež v noci? Tu je to, čo to znamená pre vaše zdravie

reklama:
Robíš to tiež v noci? Tu je to, čo to znamená pre vaše zdravie

Poďme nastoliť tému, ktorej sa tak opatrne vyhýbate. Nebudem intrigovať. Hovorme o nahote! Vedzte, že na nahotu je vhodný čas a miesto, noc a spálňa. Ani neviete, aký prínos v tom spočíva!

Rýchlejšie sa naladíte na relaxáciu

Aby človek zaspal, musí telesná teplota klesnúť o pol stupňa. Vedeli ste? Pre telo je oveľa ťažšie zaspať,ak ležíte pod prikrývkami v pyžame.

Budete zdravší

Možno ste si mysleli, že to bol mýtus. Nočná bielizeň je však skvelá živná pôda pre baktérie a šírenie infekcií. Trochu vetrania neublíži.

Váš muž to bude milovať

Buďme úprimní, ktorý zástupca silnejšieho pohlavia bude proti ženskej nahote? A čo viac, priamy kontakt kože na kožu posilní váš vzťah. Proste zahoďte rozpaky!

Ľahšie prebudenie

Prebudíte sa rýchlejšie a svieže. U osôb bez oblečenia sa teda baktérie vyvíjajú menej aktívne a pot sa uvoľňuje menej.

Stratíte aspoň jednu veľkosť

Spánok a chudnutie znie lákavo, že? Ale k tomu musíte byť nahý. Neveríte? Tu je vedecké vysvetlenie! Počas spánku telo spaľuje kalórie. V chladnom prostredí sa metabolizmus zrýchľuje, kalórie sa spaľujú rýchlejšie.

Je to pohodlné

Je pravda, že ste sa prebudili viac ako raz, pretože vaša nočná košeľa sa zdvihla až k vašim ušiam? A ako často je vám zo všetkých týchto vrstiev horúco! Stačí vankúš, prestieradlá a prikrývky. Bez pyžama sa tiež zahrejete!

Budete vyzerať lepšie

Nie je ľahké to vysvetliť! Ale tí, ktorí spia nahí, vyzerajú nasledujúce ráno úžasne dobre. To je pravdepodobne spôsobené kombináciou všetkých vyššie uvedených!

Zaoberáte sa stresom

Opäť kombinácia všetkých vyššie uvedených! Uvoľní vás kvalitný spánok, zvýšená hygiena a absencia nepríjemných faktorov. Ste pripravení zbaviť sa pyžama? Vaše zdravie vám poďakuje!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 16. septembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.