Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rodičia našli v počítači list od zosnulej dcéry. Čo im oznámila?

reklama:
Rodičia našli v počítači list od zosnulej dcéry. Čo im oznámila?

Smrť mladého človeka je vždy veľkou tragédiou. Pre rodinu a priateľov je vždy ťažké stratu prijať a pochopiť. Holly Butcher z Austrálie zomrela 4. januára 2018 na rakovinu kostí. Bolo jej v tom čase iba 27 rokov. Po jej smrti našla jej rodina v počítači list, v ktorom sa žena rozhodla oznámiť posolstvo pre ostatných ľudí po celom svete.

Krásne posolstvo mladej ženy

"Je to zvláštne, že musíte pochopiť a prijať, že ste len 27 rokov starý smrteľník. Smrť je jednou z vecí, ktoré sa v tomto veku často ignorujú. Dni bez povšimnutia plynú a my len snívame. Vždy som chcela rodinu a deti. Stále to strašne chcem, až ma to bolí. Bohužiaľ som sa musela naučiť, že život je krehký a že každý deň je veľký dar, nie samozrejmosť, ktorá nám bola daná vopred".

"Je mi ešte len 27 rokov, milujem svoj život a som šťastná. Nechcem zomrieť, ale nemám na to žiadny vplyv. Smrť ma nedesí, nikdy som to nebrala ako tabu. Je lepšie si o tom čas od času prehovoriť a popremýšľať, pretože potom sa prestanete starať o malé, nezmyselné veci. Sťažovať si na tvrdú prácu, bezsenné noci, celulitídu na zadku alebo zlomené nechty, prisahám, že na to nebudete myslieť, až budete na rade".

"Nesťažujte sa na svoj život. Je naozaj nepríjemné sťažovať si na manuálnu prácu a všetko úsilie, ktoré ostatní vynakladajú na svoje životy. Mali by ste byť vďační, že ste fyzicky zdatní a telo vám normálne pracuje. Neviete, aké to je nebyť schopná robiť nič sama. Snažila som sa žiť zdravo. Ale tie hlúpe mediálne vzory, dokonalé tela sú kecy".

"Musíte sa mať radi, pretože telo je náš najlepší priateľ, ktorého máme, bez ohľadu na jeho veľkosť. Milujte ho a užívajte si každý deň bez bolesti. Vyvrtnutie členku alebo bolesti chrbta nie sú dôvodom k ľútosti, pretože neohrozujú váš život. Ľudia! Buďte k sebe láskaví a pomáhajte si. Od tej doby, čo som ochorela, som začala vidieť úžasne milých ľudí, ktorí nemyslia len na to, čo majú. "

"Materiálne veci nie sú v živote dôležité. Všetky veci a nové šaty som naozaj nepotrebovala. Zaujímalo by niekoho okrem mňa, keby som mala na sebe jedny šaty znova a znova? Stratila som toľko času blúdením po obchodoch. A koľko času som strávila nákupom vianočných darčekov namiesto toho, aby som ich prežívala s ľuďmi, ktorým som ich chcela dať. Vážte si času, ktorý máte a kúzla Vianoc s blízkymi, nie vianočných darčekov. Peniaze je lepšie použiť na zážitky namiesto toho, aby ste ich míňali za materiálne kraviny. "

"Zabudnite na neustále pozeranie na telefóny, ani si nevšimnete, ako veľmi tým strácate. Naozaj chcete strácať drahocenný čas hodinami úprav vlasov a líčenia? Robte to, čo vám robí radosť a nie to, čo od vás chcú ostatní! Neodopierajte si sušienku, pretože vám porastie zadok, neodkladajte dovolenku na zajtra, pretože si najprv musíte kúpiť väčšiu televíziu. Buďte s ľuďmi, na ktorých vám záleží a pracujte tak, aby ste žili. Zamyslite sa nad vlastným životom a uvidíte, či ste naozaj šťastní".

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 15. septembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.