Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rodina v znamení vodnára a rýb

reklama:
Rodina v znamení vodnára a rýb

Ktoré znamenia sa k sebe najviac hodia? Boli by ste prekvapení, aké kombinácie sú tými ideálnymi. Talianska domácnosť či nudný ideál? Nájdete sa v našom článku?

Muž vodnár: Je kreatívny a podnikavý. Vo vzťahu celkom vynaliezavý. Avšak občas jeho povaha skĺzne do egoistickej a javí sa byť neprispôsobivým. Preto sa jeho dáma musí obrniť trpezlivosťou a niekedy počítať aj s tým, že si ten obed navarí len pre seba : -). Pre deti je ideálnym otcom- kamarátom, ktorý však vyžaduje aj rešpekt. Pred vstupom do rodiny si ho musíte trochu vychovať, aby sa stal rodinným typom. Je zodpovedný, preto ak vie o svojich záväzkoch, snaží sa o ne starať čo najlepšie. Baran, strelec a blíženci, ktorí sú vždy v centre pozornosti by mohli byť ideálnym partnerom.

Žena vodnár: Potrebuje sa cítiť voľná, aby mohla žiť slobodne. Samozrejme, uvedomuje si, ak je s niekým vo vzťahu a dobre vie, čo sa môže a čo nie. Jednoducho len potrebuje mať pocit, že ju za každú cenu partner neuväzní. Rada pocíti zadosťučinenie, je totiž podnikavá a vynaliezavá. Treba si ju oceniť. Matky vodnárky rady uvidia pokroky u detí, ktoré ich veľmi tešia, pretože tak vidia, že sú šikovné. Zriedkakedy sú tými, ktoré ochraňujú deti až prehnaným spôsobom. Radšej sú, ak si niektoré veci skúsia samé a tak sa naučia, čo v danej situácií robiť a čo nie. Ideálny pár tvoria s blížencami, s levom a klapnúť by to mohlo aj so strelcom. Ten je totiž rovnako túžiaci po slobode, čo by však za určitých okolností mohlo viesť až k nevere.

Dieťa vodnár: Je roztopašné, občas chce byť v centre pozornosti. Je veľmi temperamentný a živý. Keď si nájde partiu, doma ho uvidíte až keď si s ním čas večierky vyhádate. Potrebuje usmerniť a určiť hranice. Rodičov miluje, nedá na nich dopustiť.

Muž ryby: Je romantik podobne ako žena ryby. Je stále tak trochu dieťaťom, avšak keď príde na lámanie chleba vie byť aj mužom svojho slova. V živote potrebuje občas zmenu, len tak, aby cítil, že stále žije. V hlave má plno snov a ideálov, o ktoré sa podelí len sám so sebou alebo s tým úplne najbližším človekom. Ideálna kombinácia je so ženou v znamení býka, panna a kozorožec. Zatiaľ čo prvé dve kombinácie sú skôr ideálnejšie, žena kozorožec a muž ryby sú absolútne protiklady. Tie sa však priťahujú.

Žena ryby: Tieto ženy sú citlivé, niekedy až príliš. Často smútia za zosnulými ale rovnako si poplačú aj pri romantickom filme. Samy totiž čakajú vo svojom živote na skutočnú romantickú lásku, ktorá ich dostane takpovediac na kolená. Nestoja však o princa, ktorý ich bude smutnými očkami čakať každý večer doma. Keďže ide o búrlivé vodné znamenie, potešia sa aj adrenalínovým zážitkom, spoločnému cestovaniu či iným vzrušujúcim prekvapeniam. O svoje deti sa veľmi boja a každú boliestku prežívajú trojnásobne. Ak niekto urazí ich rodinu, pošlú ho rýchlo do hája. V práci sú veľmi kreatívne, často pracujú ako umelkyne alebo zastávajú pozície v médiách. Ideálny je pre ňu ukecaný blíženec alebo žiarlivý škorpión. To že je žiarlivý a vášnivý ryby veľmi ocenia.

Dieťa ryby: Takéto dieťatko bude odjakživa veľmi kreatívne. Všimnete si, že rado kreslí, spieva alebo píše príbehy. Prihláste ho v rannom veku na spev, tanec alebo na výtvarnú a postrčte ho tak správnym smerom. Buďte trochu prísnejší a podporujte ho v umeleckom hobby aj v časoch, keď to bude samo chcieť vzdať. Raz sa vám poďakuje. Inak bude celkom citlivé a v spoločnosti kamarátov doslova ožije. Vždy má po ruke najlepšieho kamaráta.

Pokračovanie už čoskoro. Nabudúce nás čaká rodina v znamení barana a býka.

Foto: Pixabay.com

Autor: Katarína V.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 11. apríla 2016

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.