Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rozkošné dievčatko sa stalo hviezdou vďaka svojim neobyčajne krásnym vlasom

reklama:
Rozkošné dievčatko sa stalo hviezdou vďaka svojim neobyčajne krásnym vlasom

To je ale hriva! Japonské dievčatko Chanco (1) sa teší záujmu verejnosti vďaka neobyčajne hustým a krásnym vlasom. Potenciál malej princeznej si všimli aj odborníci z fachu. Neváhali a spravili z nej hviezdu.

Foto: P&G Japan Hair Care Communications, people.com

Ubehlo už osem mesiacov od chvíle, kedy sa Chanco stala populárnou vďaka svojim nádherným vláskom. V tom čase sa jej mamička Mami Kano podelila o fotografiu dcérky na sociálnych sieťach.

Dievčatko okamžite vzbudilo pozornosť a dnes ju už na Instagrame sleduje 300 000 užívateľov. „Som veľmi prekvapená reakciou, ale zároveň aj neskutočne pyšná na chválu, ktorá prichádza z mnohých krajín,“ povedala Kano pre People.

Hustá tmavá hriva, ktorá zdobí hlávku dnes už ročnej princeznej, zaujala nielen bežných ľudí, ale aj špecialistov zaoberajúcich sa vlasovou kozmetikou. Profesionáli oslovili mamu Chanco na zaujímavú spoluprácu.

Foto: P&G Japan Hair Care Communications, people.com

Dievčatko sa stalo hviezdou novej reklamy pre Pantene v Japonsku. „Cítime, že krásne vlasy Chanco majú silu, vďaka ktorej sa ľudia môžu pozitívne posunúť dopredu,“ uvádza Yoshiaki Okura z vedenia značky P & G Japan. Okrem reklamy má Chanco na konte aj vlastný digitálny film The Hairy Tale.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. januára 2019Zdroj people.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.