Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Roztomilá ako bábika. Pôjde dcérka v modelingových šľapajách svojej matky?

reklama:
Roztomilá ako bábika. Pôjde dcérka v modelingových šľapajách svojej matky?

Kto je najroztomilejše dievčatko na svete? Len pred nedávnom sme Vám v článku ukázali „najkrajší“ instagramový pár a ich pohľadného synčeka. Dnes Vám predstavíme najroztomilejšie dievčatko s krásnym menom – Arina.

Kto je krásna mamička?

Mamičkou roztomilého dievčatka je ruská modelka Lena Perminová. Na instagrame má neuveriteľných 1.7 milióna sledovateľov. Aktívne ho využíva aj na charitatívne účely. Vytvorila si aj alternatívny účet sos_by_lenaperminova. Draží na ňom módne úlovky a výťažok dáva na pomoc postihnutým deťom.

Jej manželom je mediálny magnát Alexander Lebedev. Má s ním dvoch synov a dcérku Arinu, ktorá má 3 rôčky.

Pozrite si ako to mamičke a dcérke pristane kliknutím na galériu.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.