Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rýchly a jednoduchý narodeninový čokoládový koláč s pudingom

reklama:
Rýchly a jednoduchý narodeninový čokoládový koláč s pudingom

Už pred pár dňami sme zverejnili mimoriadne jednoduchý a chutný recept na koláč. Tento krát to bude dokonca niečo nepečené, čiže ešte menej náročnejšie. No uznajte, že už lenivejšie sa nedá J


A keďže aj my v redakcii sme ženy a vieme, že času nie je vždy dosť a už vôbec nie nazvyš, toto som vymyslela na oslavu narodenín. Výsledok? Všetkým samozrejme chutilo. S týmto zabodujete na každej detskej oslave. Šetrí čas, peniaze a vyvolá skvelý dojem.

Potrebujete:

Okrúhlu formu na pečenie

Kakaové Bebe keksy (rodinné balenie)

1/2l mlieka

Balenie vanilkového pudingu

2 pl. lyžice cukru

2 parížske šľahačky (bežne dostupné v obchodoch už zarobené, stačí len vyšľahať)

2 stužovače na šľahačku

Na ozdobu: Bielu „ryžu“ na posyp (alebo akýkoľvek posyp, ktorý chcete použiť)



Postup: Keksy uložíme naspodok formy čo najtesnejšie. Uvaríme si puding podľa návodu, klasicky do horúceho mlieka zamiešame zmes cukru a rozmiešaného pudingu. Pudingový krém necháme 10 minút odstáť. Vylejeme na keksy. Dáme vychladnúť na studené miesto aspoň na 30 minút. Medzitým si vyšľaháme šľahačky so stužovačom a dáme ich chladiť, kým nám nevychladne puding. Na puding nakladieme ďalšiu várku Bebe keksov. Potom stierkou dorovnáme šľahačku. Navrch rozdrvíme zvyšné keksy (pripomína trošku krtinec) a posypeme sypaním. Dáme zachladiť. Pred podávaním rozkrájame vo forme, neskôr ju odstránime a lopatkou si pomôžeme pri vyberaní dezertu.

Voilá je to tu, je to tam!

Úžasné, lahodné a tak jednoduché. Prajeme dobrú chuť!

Fotka: pixabay.com

autor: Katarína V.


reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 19. marca 2016

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.