Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

S ľadvinovým pásom máte záruku absolútneho tepla a maximálneho pohodlia

reklama:
S ľadvinovým pásom máte záruku absolútneho tepla a maximálneho pohodlia

Zabezpečte si pocit tepla počas celého dňa. Nielenže podporíte vzpriamené držanie tela a zahrejete obličky, ale túto pomôcku efektívne využijú aj tehotné ženy a novorodičky.

Primárna funkcia ľadvinového pásu je nám všetkým známa. Chránime s ním boky, obličky, pás, ale aj panvu. Navyše aj perfektne napomáha k ideálnemu vzpriameniu tela. Tieto výhody ocení skutočne každý. My sa však zamerajme na ľadvinové pásy a ich využitie z pohľadu žien. Okrem toho, že sú ideálnym pomocníkom pri vykonávaní športových aktivít, tie z prírodných materiálov perfektne poslúžia aj pri celodennom nosení.

Ľadvinový pás je príjemný na dotyk, ale aj perfektne sadne na vašu postavu a prispôsobí sa akýmkoľvek krivkám tela. Navyše ide o zaujímavý módny doplnok, ktorý oživí nejeden dámsky šatník. V ponuke sú ľadvinové pásy rôznych materiálov a farebných prevedení, vybrať si tak môžete podľa vašich predstáv a preferencií.

Oboznámte sa so špeciálnymi prevedeniami

Ľadvinový pás je využívaný aj u tehotných. Nielenže perfektne podopiera chrbát, ale aj poskytne maximálne teplo v oblasti brucha a obličiek. Zabezpečte absolútny komfort vašej bedrovej chrbtici a stavte na tohto dostatočne priedušného a príjemného pomocníka. S vhodným výberom materiálu vám perfektne sadne, prispôsobí sa rastúcemu brušku a nebudete sa ani nepríjemne potiť. Netrápte sa viac nakupovaním ďalšieho tehotenského oblečenia, keď s týmto efektným doplnkom vám postačia aj tričká vašej bežnej veľkosti.

Využijete ho aj z pôrodnice

Ako efektívne udržiavať teplo a nájsť niečo, čo zníži bolesť? Siahnite po hrejivom ľadvinovom páse. Nielenže perfektne poslúži ako účinná ochrana pred chladným počasím, zvoľte si ten zoštíhľovací so sťahujúcim účinkom a nemusíte svoje telo viac po pôrode skrývať. Nielenže je vhodný pod akékoľvek oblečenie, ale pokiaľ siahnete po kvalitnom, pružnom a navyše ľahkom materiáli, prispôsobí sa každej postave.

Napríklad ten z Merino vlny je absolútne nezávadný a vhodný ako na deň tak aj počas spánku. Tento materiál má navyše aj výborné termoregulačné vlastnosti, perfektne sa prispôsobí telesnej teplote a oceníte aj jeho dlhú životnosť. Trpíte zápalom močového mechúra alebo sa trápite s bolesťou kĺbov? Tento účinný pomocník je pre vás ideálny.

Zamedzte chladu a udržujte svoje telo v teple. Či už máte bolesti bedrovej chrbtice z nesprávneho sedenia alebo sú tieto ťažkosti zapríčinené práve podchladením, správne zvolený ľadvinový pás je ideálnou pomôckou na akúkoľvek príležitosť. Pri výbere vhodného ľadvinového pása sa inšpirujte na Fitland.sk, kde nájdete kritériá a rozmery, podľa ktorých by ste sa mali pri konečnej voľbe riadiť.

Zdroj obrázku: Staras / Shutterstock.com

(Ukulele/PR)

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 18. februára 2020

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.