Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šesťročné dievča skončilo v nemocnici potom, čo bola šikanovaná svojimi spolužiakmi

reklama:
Šesťročné dievča skončilo v nemocnici potom, čo bola šikanovaná svojimi spolužiakmi

Šikana je v školách, bohužiaľ, stále veľmi veľkým problémom. Na mladého človeka môže pôsobiť veľmi negatívne. O prípadoch, keď deti spáchali samovraždu neustálym obťažovaním zo strany ostatných detí v škole, sa už veľa písalo. Carrie Golledge je matkou 6 ročnej Sophie. Žijú v Devone v Anglicku. Sophie zažila šikanovanie v škole a následne bola hospitalizovaná.

Prečítajte si slová Carrie: "Tu je to, k čomu môže šikanovanie viesť. Tu je moja 6 ročná dcéra, hospitalizovaná kvôli šikanovaniu.Tu je moje dieťa, ktoré má srdce zo zlata, aj napriek tomu má problémy. Tu je moje dieťa, ktoré prestalo jesť, plakalo, kým nezaspalo a má tak silný strach, že za hodinu v noci 20 krát zvracala.Tu je moje dieťa, ktorej "najlepší priateľ" ju tak dlho týral, až si si myslel, že je to normálne. Tu je moje dieťa, ktoré bolo mnohokrát v nemocnici, pretože bola chorá kvôli úzkosti. Tu je moje dieťa, ktorému sa neverilo, pretože „hovorí príbehy v škole“. Tu je moje dieťa, ktorému sa rodičia týchto tyranov na sociálnych sieťach vysmievali len preto, že má čisté srdce. Tu je moje dieťa, o ktorého problémoch sme informovali v škole a počuli sme: „Sú to len 6 ročné deti, ktoré konajú ako 6 ročné. " Tu je moje dieťa, ktorému v škole povedali, že by sa malo hanbiť. Tu je moje dieťa, ktoré bolo školou tak sklamané, že sme museli zmeniť školu. Tu je moje dieťa, ktorého príbeh menia a manipulujú tí, ktorí by ju mali chrániť, zatiaľ čo bola v škole v ich starostlivosti. Tu je moje dieťa, ktoré nechce, aby si niekto prešiel tým, čo ona. Chceme sa podeliť o jej príbeh, ale ona je jednou z mnohých".

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 30. decembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.