Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Sexi hviezdy telenoviel: Svetlá kamier vymenili za mamičkovské povinnosti

reklama:
Sexi hviezdy telenoviel: Svetlá kamier vymenili za mamičkovské povinnosti

Svoju životnú rolu si užívajú naplno! Kultové seriálové hrdinky Milagros, Esmeralda či Šeherezáda ostanú navždy vryté v pamäti mnohých milovníčok romantiky. Osudy populárnych krások s napätím sledovali húfy žien po celom svete, tešili sa z ich lások, plakali pri ich sklamaniach. Od obdobia ich najväčšej slávy uplynulo už mnoho rokov a priority telenovelových predstaviteliek sa rapídne zmenili. Mamičkovské povinnosti im však na šarme rozhodne neubrali.

Milagros

Foto: facebook/Divoký Anjel

Nezabudnuteľná Natalia Oreiro (41) sa preslávila nielen ako speváčka, ale aj ako výborná herečka. Obrovskú fanúšikovskú základňu si po celom svete získala najmä vďaka telenovele Divoký anjel, ktorá zožala nemalý úspech aj v našich končinách. Energická kráska pôsobí šťastne a vyrovnane i po rokoch. Elán jej dodáva milovaný syn Merlín (6), s ktorým zažívajú krásne momenty.

Paloma

Temperamentná a vášnivá. Tak budú mať fanúšikovia romantických seriálov navždy zapísanú v mysli Silviu Navarro (40), hrdinku populárnej telenovely Keď budeš moja. V roku 2015 sa jej životná rola navždy zmenila na rolu matky. Syn León robí jej dni krajšími.

Rosalinda

Úloha mamičky svedčí aj večne usmievavej Thálii (47), ktorá sa zviditeľnila úlohou kvetinárky Rosalindy v rovnomennom seriály. Dnes jej láska a pozornosť patrí najmä súrodeneckému duu Sabrine (10) a Mattheowi (7). Spokojnej rodinke, zdá sa, k šťastiu nič nechýba.

Esmeralda

A post shared by telenovely.telenovelas (@telenovely.telenovelas) on Mar 3, 2017 at 2:09am PST

Romantická Esmeralda si získala srdcia mnohých divákov. Mexická herečka Letícia Calderón (50) sa stala mamou dvom chlapcom, z ktorých jeden trpí Downovým syndrómom. Napriek tomu sú Luciano a Carlos pre ňu všetkým, čo dokazujú aj spoločné zábery.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.