Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šialene smutné dievčatko: Jej dôvod k plaču vám vyčarí úsmev na tvári

reklama:
Šialene smutné dievčatko: Jej dôvod k plaču vám vyčarí úsmev na tvári

Rozkošnejšie video ste dnes určite nevideli. Hviezdou záberov, ktoré obleteli internet, je malé dievčatko, ktoré má oči plné sĺz, no nevie vysvetliť, prečo. Dôvod jej smútku vás dostane!

Hlavnou hrdinkou videa je malá princezná, ktorá nedokáže zakryť smútok v tvári. Keď sa jej mužský hlas spoza kamery spýta, čo sa deje, iba smutne hľadí pred seba, a potom sa jej po líčkach rozkotúľajú i slzy. Na otázky, či je v poriadku, čo ju trápi a prečo vlastne plače, odpovedá iba nešťastnými vzlykmi.

Napokon dievčatko vyjde s pravdou na povrch. To, po čom jej srdce piští, vás rozosmeje. Všetko, čo totiž chce, je hudba a nejaké jedlo. V závere videa vidno, ako si malá princeznička spokojne vychutnáva svoje papanie pred televíznou obrazovkou a je, jednoducho, šťastná.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 3. augusta 2019Zdroj Youtube

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.