Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šikovný otecko nafotil zábavnú sériu obrázkov: Z predčasniatka urobil dospelého chlapíka

reklama:
Šikovný otecko nafotil zábavnú sériu obrázkov: Z predčasniatka urobil dospelého chlapíka

Takúto spomienku na detstvo nemá len tak hocikto. Maličký Ryan sa narodil predčasne a v nemocnici strávil množstvo času. Napriek ťažkým chvíľam jeho otec nestratil zmysel pre humor a pre synčeka vytvoril sériu fotografií, na ktorých sa v dospelosti bude určite výborne zabávať.

Kreatívny otecko vytvoril vtipné bábätkovské zábery už svojej prvorodenej dcérke, z ktorej urobil športovkyňu. Pre syna túžil spraviť niečo podobné.

Malý dospelák

Chlapček sa narodil o 9 týždňov skôr, no rodičia si zachovali pozitívne myslenie. O svojom bábätku nehovorili ako o predčasniatku, ale ako o “pokrokovom” dieťati. V tomto duchu sa otec rozhodol poňať aj celé fotenie. “Prišiel som s myšlienkou urobiť falošný obraz o tom, že robí mužské – dospelácke veci,” povedal autor.

Výroba každej snímky zabrala asi 15 až 20 minút. Najviac dala šikovnému oteckovi zabrať inštalácia scény a neskôr editácia obrázkov. Vďaka skvelému nápadu a Photoshopu vznikli naozaj úsmevné fotografie, na ktorých sa chlapček holí, rúbe drevo, či chytá ryby.

Na rybačke

Oprava maminho fára je hračka

Pri káľaní dreva

V posilke

Hranie pokru s chalanmi

Profi fúkanie listov

Ranné holenie nesmie chýbať v albume

Vystrojený do roboty

A takto Ryan narástol do krásy po 6 mesiacoch

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. júna 2023Zdroj www.boredpanda.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.