Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Slobodná mamička napísala list mužovi, ktorý ju ako tehotnú opustil. Doženie vás to k slzám

reklama:
Slobodná mamička napísala list mužovi, ktorý ju ako tehotnú opustil. Doženie vás to k slzám

Keď sa žena stane matkou, nie vždy je to jednoduché. O to viac, keď po jej boku nestojí partner, ktorý by jej pomohol a podporil ju. A práve jedna matka samoživiteľka, ktorej život nebol vždy prechádzkou v ružovej záhrade, sa rozhodla svojmu bývalému priateľovi napísať list, ktorý obletel celý internet.

"Tento list je pre muža, ktorý ma opustil ihneď, keď sa dozvedel, že som tehotná. Vlastne mi je celkom jedno či sa k tebe tento list dostane a či si ho prečítaš. Ani nečakaj, že to bude list plný nenávisti, skôr naopak. Týmto listom by som ti rada poďakovala, za všetko."

"Boli sme spolu dlhé tri roky a vážne som verila tomu, že si pre mňa ten pravý a že náš vzťah je skutočný a vydrží naveky. Pamätám si to ako dnes, keď sme sa prvýkrát stretli, bolo nám iba 19 rokov. Každý si asi vie predstaviť, aké bláznivé je toto obdobie. Len samé večierky, mraky prebdených nocí, keď sme sa potulovali vonku a užívali si mladosť. A dnes, keď tu tak sedím, ma napadá, že to, že som neotehotnela pri našom štýle života oveľa skôr, je vážne zázrak a keby sa to stalo, najskôr by som oveľa skôr zistila, aký naozaj si. Ale beriem to tak, že všetko je tak, ako má byť!"

"Mala som na výber, ale sám vieš, že by som tohto nikdy nebola schopná a preto som si dieťa nechala a rozhodla sa stať matkou. Pamätám si ten večer, bola som v šiestom mesiaci a preklínala ťa a nenávidela za to, čo si mi to urobil. Nikdy ti neodpustím to, že si pri pôrode nestál vedľa mňa a nedržal ma za ruku. Tak hrozne som si priala, aby si tam bol a povedal mi, že to všetko zvládnem a že si v tom so mnou. Ty si však vyspával opicu po halloweenskom večierku, tak ako vždy."

"Tak veľmi to bolelo, keď si si namiesto nás vybral večierky, párty, alkohol a vzťahy na jednu noc. To všetko pre teba znamenalo viac ako my. Vôbec ťa nezaujímalo, že ja som sa tohto musela vzdať a pre naše dieťa dospieť a začať sa správať rozumne. Ani to, že som musela prerušiť školu a presťahovať sa späť k rodičom, ktorí mi s dieťaťom museli pomôcť, pretože sama by som to nikdy nezvládla. Ale keď som sa pozrela na ten malý uzlíček, moje priority a hodnoty sa v tom momente úplne zmenili."

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 21. júna 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.