Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Snažila sa o dieťa po dobu 8 rokov. Keď išla na ultrazvuk, lekár neveril tomu, čo videl na obrazovke

reklama:
Snažila sa o dieťa po dobu 8 rokov. Keď išla na ultrazvuk, lekár neveril tomu, čo videl na obrazovke

Každá žena túži po dieťati, ale nie každá žena má to šťastie. Niektoré ženy môžu mať deti hneď a nemajú ani problém s ich počtom.

Bohužiaľ sú však ženy, ktoré si na dieťa musia počkať trochu dlhšie. Sú však aj ženy, ktoré dieťa mať nemôžu, čo pre nich musí byť veľmi ťažké a stresujúce. Niektoré to však nevzdávajú a o dieťa sa pokúšajú stále ďalej a ďalej. V niektorých prípadoch im to po dlhom čakaní vyjde a v niektorých prípadoch to bohužiaľ nevyjde. Dnes pre vás máme príbeh ženy, ktorá 8 rokov čakala na dieťa. Keď išla na ultrazvuk, lekár na obrazovke zbadal niečo veľmi zvláštne.

8 rokov je naozaj veľmi dlhá doba pri čakaní na dieťa, ale niekedy to život proste tak zariadi. Keď sa tento mladý pár začal pokúšať o svoje prvé dieťa, šťastena pri nich práve nestála. Ich pokusy sa ukázali ako neúspešné, čo pre pár nebolo vôbec príjemné. Lenže čas ubiehal a pár po dieťati naozaj túžil.

Po niekoľkých neúspešných pokusoch o dieťa, bolo žene odporučené, aby podstúpila liečbu, ktorá by jej mohla k dieťaťu dopomôcť. Ukázalo sa však, že aj takáto liečba môže trvať veľmi dlho. Ashley Tyson Gardner 8 rokov podnikali početné pokusy a testovania. Bohužiaľ všetky metódy ukázali nepríliš pozitívne výsledky. Boli blízko k rezignácii a mali chuť to všetko vzdať.

Nakoniec sa rozhodli, že skúsia metódu in vitro, ktorá má vo svete veľkú obľubu. Nazhromaždili veľkú sumu peňazí a išli do toho, aj keď vedeli, že šance môžu byť mizivé. Lekári jej implantovali do maternice dve embryá a potom sa začalo čakať či sa uchytí. Bolo to nekonečne dlhé a namáhavé čakanie. Aké bolo ale ich prekvapenie, keď žene na ultrazvuku povedali, že je tehotná.

To však nebolo všetko. Keď sa lekári na fotografiu ultrazvuku pozreli poriadne, zistili, že dve implantované embryá sa rozdelili. Výsledkom bolo, že Ashley mala v brušku namiesto dvoch zárodkov rovno štyri. Bola to šokujúca správa, z ktorej boli všetci ohromne potešení. Z ničoho mali naraz štvorčatá. Čakanie sa im nakoniec predsa len vyplatilo a ich snaha a pevná vôľa priniesli ovocie.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. augusta 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.