Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Stále viac tehotných žien si berie na pôrodnú sálu so sebou hrebeň. Dôvod je veľmi prekvapivý

reklama:
Stále viac tehotných žien si berie na pôrodnú sálu so sebou hrebeň. Dôvod je veľmi prekvapivý

Pôrod je bezpochyby jedným z najdôležitejších okamihov v živote ženy. Je to niečo, čo si budete pamätať do konca života a nemožno to s ničím iným porovnať. Samozrejme je to aj bolesť, ktorá sa nedá popísať. Čo keby budúcim mamičkám prišiel na pomoc hrebeň?

Táto neobvyklá metóda tlmenia bolesti potešila už mnoho žien. Stojí za to si jeho existenciu uvedomiť! Môže jednoduchý hrebeň výrazne pomôcť ženám, ktoré sa blížia k pôrodu? Ako sa ukazuje, áno! To si stále uvedomuje iba hŕstka ľudí. Aby nám hrebeň pomohol, stačí ho držať v ruke. Ako je to možné?

Odborníci, ktorí roky pomáhajú tehotným matkám, Len Davel z Wisconsinu, vysvetľuje: „Vzhľadom na to, že nervové zakončenia sú bližšie k ruke, dostanú sa do mozgu rýchlejšie. Stlačenie hrebeňa spôsobuje tlak ako akupunktúra a pomáha telu zabudnúť na kontrakcie počas pôrodu.

Stojí za to zdôrazniť, že táto metóda nás vôbec nebude bolieť, ale bude určite menšia. Hrebeň pomáha „oklamať“ telo rodiacej ženy, ktorá sa môže zamerať na inú bolesť, bolesť ruky.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 25. mája 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.